Program


6. Alexander Rudin + a Bozsodi Quartett
2

6. Alexander Rudin + a Bozsodi Quartett

Kamarazene bérlet 6. előadás

Alexander Rudin és a Bozsodi Vonósnégyes

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. április 4. hétfő, 19:00

Alexander Rudin: Csellóművész, zongoraművész és karmester

Bozsodi Vonósnégyes:  Az együttes négy tagja szorosabb kapcsolatban áll egymással, mint bármely más vonósnégyes a világon, ugyanis mind a négyen testvérek. Lóránt, Szabolcs és Zoltán a Bécsi Zeneművészeti Akadémián szerzett diplomát. A negyedik fivér Tamás 1995-ös csatlakozásával megalakult a Bozsodi Vonósnégyes.  Két évig kamarazenét tanultak Thomas Kakuska professzornál, az Alban Berg Quartett egyik tagjánál, valamint a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián tanító Devich Sándor professzornál, aki huszonöt évig a Bartók Vonósnégyes tagja volt. A Bozsodi Vonósnégyes először 1995-ben hívta fel magára a közönség figyelmét.  Ausztriában, a három főváros: Prága - Bécs - Budapest zeneakadémiáinak szervezésében megtartott kamarazene versenyen a közönség I. díját nyerték el.

 

 

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!