Program


40 év ROCK /40 ELŐADÓ - MOBILMÁNIA KONCERT

40 év ROCK /40 ELŐADÓ - MOBILMÁNIA KONCERT

BAJNOK & ZEFI 40 címmel jelent meg 2020-ban egy jubileumi válogatás lemez, parádés sztárvendégekkel, amit most egy látványos KARÁCSONYI NAGYKONCERT követ, a Budapest Sportarénában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 23. csütörtök, 19:00

40 ÉV 40 DAL közel 40 ELŐADÓ

40 ÉV ROCK Karácsonyi Nagykoncert

 

BAJNOK & ZEFI 40 címmel jelent meg 2020-ban egy jubileumi válogatás lemez, parádés sztárvendégekkel, amit most egy látványos KARÁCSONYI NAGYKONCERT követ, a Budapest Sportarénában.

Kékesi 'Bajnok' László és Zeffer András-Zefi az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választott ki 20 - 20 szerzeményüket, amiket a Mobilmánia muzsikusai (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett neves közreműködőkkel hallhattok szenteste előestjén.

Többek között énekel majd: Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miki, Takáts Tomi, Kalapács Józsi, Nyerges Attila, Roy, Sipos Peti, Sipos Tomi, Szirota Jennifer, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, illetve hangszeresek közül pl. Závodi Janó, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreinsz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Misi....

Hangjukkal emlékeznek meg két elhunyt kollégájukról, Balázs Fecóról és Tunyogi Péterről.

De ünneplésre is jut idő bőven, hogy csak pár évfordulót említsünk: Bajnok 70, Horváth Attila 70, és Pataky Attila tortájára is idén került fel a 70-es szám.

 A pandémia különösen rámutatott arra, hogy milyen törékeny a világunk, és, hogy milyen fontos az összefogás. Sehol máshol nem érezhető ilyen szinten a tolerancia, az elfogadás, az összetartozás élménye, mint egy rock koncerten. Itt valóban nem számítanak a különbözőségek. Azzal, hogy a Magyar rock szakma nagyjai összefogtak és együtt lépnek színpadra, még inkább példát mutatva erősítik az összetartozás fontosságát. Szenteste előestéje még meghittebbé teszi az ünnepi koncertünket, ami reményeink szerint egy életre szóló élményt nyújt majd mindannyiunknak.

Megismételhetetlen előadás- nehogy kihagyd!

Az ültetett koncert, az érvényes kormányrendelet szerint CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható!

A Papp László Budapest Sportaréna büféi készpénzmentesek, azaz kizárólag bankkártyás fizetés elfogadott.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Dorottya

Gózon Gyula Kamaraszínház, Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház

Csokonai Dorottyája szellemes, vagány komédia a férfiak ellen fölkelő, elhanyagolt dámákról - költői bravúr, huncut, kócos remekmű Nagy-Kálózy Eszter jutalomjátékával!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!