Program


3i PARty • Petrovics Sándor - DJ Ulomni

3i PARty • Petrovics Sándor - DJ Ulomni

3i PARty egy fantázia alapú közös táncolás a Nemzeti Táncszínház előcsarnokában Petrovics Sándorral és DJ Ulomnival.
Petrovics Sándor 2012-ben diplomázott kortárstáncművészként a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Sorsfordító eseménynek bizonyult, amikor Izraelben a Vertigo Dance Company-nál kezdett el dolgozni. Ez idő alatt Tel Aviv-ban diplomát szerezett, mint Ilan Lev Method (ILM)terapeuta, a gaga mozgásnyelvvel pedig mélyebben Sharon Eyal darabja kapcsán ismerkedett meg.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 6. szombat, 15:00

„Életem legmeghatározóbb időszaka volt, amikortestközelbe kerültem Izraellel. Az emberek és a természet vadsága, szeszélye, forrongó és kavalkádos életszeretete erősen hatottak rám. A3i (Israel Inspired Improvisations) arra hivatott, hogy elhozza Magyarországra azt a szenvedélyességet, kapcsolódást és derűt, amikkel odakint találkoztam."
A 3i egy kutatás és öröm központú tánctér. Szóképekkel vezetett improvizáció során kapcsolódunk a folytonosan hömpölygő képzelőerőnkhöz, amely testünket, elménket és a lelkünket újra és újra átformálja. A földönkívüli élő zenét Csuzi Marci, aka Dj Ulomni pörgeti. Annyit ígérhetünk, hogy ruha nem marad szárazon és hogy másként mész haza, mint jöttél!

Hogyan készülj?

Kényelmes ruhában gyere! Szakadj el a külső-belsőelőítéletektől és elvárásoktól! Hallgass az érzékeidre és engedd, hogy a testedben felszabaduló energia új élményeket és hálát generáljon.

Nincs tükör, sem koreográfia, nincs kezdő, vagy haladószint, hiszen mindannyian annak vagyunk szemtanúi, ahova a fantáziánk repít bennünket.

Kinek ajánljuk?

Tapasztalattól és kortól függetlenül azoknak ajánljuk, akik szeretnének hozzáférni a testük még ismeretlen forrásaihoz és gazdagítanák a saját mozgáskultúrájukat a 3i mozgás- és élet szemléletével. Legyél táncos, mozogni vágyó, diák, felnőtt, kezdő vagy haladó, örömmel látunk!

Az eseményről felvétel készül.

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Előadó: Petrovics Sándor

Ajánlatunk


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Mosonmagyaróvárra!

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!