művész


Kovács Dominik

Kovács Dominik

Színész.

Az általános iskolában, a Volosinovszki György által tartott színjátszó körben ismerkedett meg a színészettel. Színészi tanulmányait 2014-ben kezdte a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium dráma tagozatán, majd felvételt nyert a Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolába Kortárs-Moderntáncos Szakirányra és ennek befejeztével a Thália Színitanodába,…

 Tovább

Aktuális programok


Színész.

Az általános iskolában, a Volosinovszki György által tartott színjátszó körben ismerkedett meg a színészettel. Színészi tanulmányait 2014-ben kezdte a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnázium dráma tagozatán, majd felvételt nyert a Premier Művészeti Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolába Kortárs-Moderntáncos Szakirányra és ennek befejeztével a Thália Színitanodába, ahol prózai színészetet tanult, 2023-ban pedig Zsurzs Kati osztályában Színész II. végzettséget szerzett. Ez év őszétől színészi tanulmányait az Egressy Béni Református Művészeti Szakgimnáziumban, László G. Attila színművész osztályában folytatja. Drámatagozati tanulmányaiért a Halley-díj tanulmányi ösztöndíjban részesítették.

A tv-nézők a Mintaapák című sorozatban láthatták, valamint a 2023 májusában bemutatott Radics Béla, a megátkozott gitáros című önéletrajzi filmben.

A 2022-ben bemutatott Add tovább! című előadás óta műhelymunka projektek keretein belül dolgozik együtt Léner Andrással, 2023 nyarától pedig az Imre Sándor Szeretetszínház előadásaiban – Pletykák; Egy, kettő, három; Legyetek jók, ha tudtok – is látható. A Veres 1 Színházban 2022-ben debütált a Nagy Sándor rendezésében színpadra vitt 1x3 Néha 4 című bohózatban, következő szerepét pedig a Böhm György rendezte Szép nyári nap című Neoton musicalben kapta.

1 x 3 néha 4

1 x 3 néha 4

Agria Játékok Közhasznú Nonprofit Kft.
  • Színész
A padlás

A padlás

Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könytvár
  • ROBINSON, a gép
A padlás

A padlás

Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár
  • ROBINSON

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!