Váci Mihály Kulturális Központ közleménye

 Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Váci Mihály Kulturális Központ több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum
Magic Show 2020.04.25. 18:00
2020.10.10. 18:00
Különterem vígjáték 2020.10.20. 18:00
Halász Judit koncertje 2020.10.25. 15:00
MÁZS koncert 2020.04.17. 18:00
2020.12.28. 18:00


A Váci Mihály Kulturális Központ  döntése értelmében az online vásárolt  jegyek árát az Interticket automatikusan visszautalja. Egyéb módon történő vásárlás esetén visszatérítési igényét 2021. január 10-ig kell jeleznie az űrlapon. A visszautalások mindkét esetben az említett határidő letelte után kezdődnek meg .  

Az űrlap megnyitásához kattintson ide. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Váci Mihály Kulturális Központ honlapján.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

 


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Váci Mihály Kulturális Központ „Hangemberek” című előadása (2020. április 14.) a koronavírus-veszélyhelyzet miatt  elmaradt.

A Váci Mihály Kulturális Központ  döntése értelmében az online vásárolt  jegyek árát az Interticket automatikusan visszautalja. Egyéb módon történő vásárlás esetén visszatérítési igényét 2020. július 5-ig kell jeleznie az űrlapon. A visszautalások mindkét esetben az említett határidő letelte után kezdődnek meg .  

Az űrlap megnyitásához kattintson ide. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Váci Mihály Kulturális Központ honlapján.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Váci Mihály Kulturális Központ több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt a következő évadban  kerül megrendezésre. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum
Valami csaj(ok) 2020. március 17.
MÁZS koncert 2020. április 17.
Magic Show 2020. április 25.
Máté Péter-Cserháti Zsuzsa emlékkoncert 2020. május 15.

A Váci Mihály Kulturális Központ  döntése értelmében a koronavírus-veszélyhelyzet által érintett produkcióit a következő évadban tartja meg. Az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben az új időszak Önnek nem megfelelő és akár online, akár más módon vásárolta jegyét, annak,  visszaváltási igényét  2020. május 30-ig jeleznie kell ide kattintva. A visszautalás ezen határidő letelte után kezdődik meg. Aki nem jelzi visszaváltási szándékát annak érvényes marad a későbbi dátumra a jegye. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Váci Mihály Kulturális Központ honlapján.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!