Túlélni a telet

 

Cél: Életben maradáshoz szükséges eszközök az utcán élő embereknek

Összegyűlt: 3 171 655 Ft

 

a Jegy.hu felületén belépőjegyeket vásárló ügyfelek - adományozási céllal – a fizetendő végösszegükhöz 150 Ft kiegészítést tehettek, mely révén a felgyülemlett összeg teljes egészében átadásra került a Magyar Máltai Szeretetszolgálat utcai gondozószolgálatai számára.

A támogatásban részesülő 9 szolgálat az adományokból ~1300 hajléktalan számára tudott segítő kezet nyújtani. A szociális munkások felkutatták a hideg téli időben utcán élőket és számukra igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy túléljék a hideg napokat, éjszakákat.

Az alábbiakban megtekinthetitek az utcai szolgálat munkájáról szóló kisfilmet:

A projektnek hála összegyűjtött összegből a segítség széles spektrumát nyújtotta a Máltai Szeretetszolgálat kinek – kinek igénye szerint, így az izolációs, hőtartó fóliától kezdve a kályhán és kiegészítő szerelvényeken (csövek) keresztül a tüzelőig vásároltak a rászorulóknak. Ezen túlmenően természetesen meleg takaróval, matraccal, ruhával, ennivalóval is ellátták a rászorulókat és akit tudtak igyekeztek rábeszélni arra, hogy legalább időlegesen melegedőhelyekre költözzenek be. 

Az összegyűjtött több, mint 3 millió forint felhasználása folyamatos, a téli időszak végén megmaradt összeg a következő télre lett átcsoportosítva, annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest a lehető legtöbb rászoruló kaphasson segítséget már idén évvégén is.

További részleteket a program honlapján találhattok: Kerekítsd fel! - Túlélni a telet

Köszönjük mindenkinek, aki vásárlásával és adományával a kezdeményezés mellé állt!

 

 

 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!