Future Park - Játszva tanul a család

 

Hozd el Anyut magaddal az Andrássy Élményközpontba! Ha egy igazán menő kikapcsolódásra vágytok, gyertek el és nézzétek meg a jövő játszóterét, a Future Parkot! Ha hétfőn érkeztek, Anyukád ingyen kísérhet el Téged.

Sőt most még egy Uni csomagot is kaphatsz tőlünk ajándékba, amiben egy igazán szuper tollat és füzetet is találsz. Siessetek, az UNI csomagok már csak korlátozott számban vannak! 

Anyu ingyen jegyét és az UNI csomagot a helyszínen, az Andrássy Élményközpontban tudod átvenni a Gyerekjegyed és a vásárláskor kapott visszaigazoló e-mail együttes bemutatásával.

AZ AKCIÓ MÁS KEDVEZMÉNNYEL NEM VONHATÓ ÖSSZE!

JEGYVÁSÁRLÁS

  HÉTKÖZNAPJEGYVÁSÁRLÁS HÉTVÉGEJEGYVÁSÁRLÁS
Felnőtt 3 400 Ft 3 900 Ft
Gyerek (12 éves korig) 2 650 Ft 3 250 Ft
Diák (12 éves kor felett) vagy nyugdíjas jegy 2 850 Ft 3 600 Ft
Családi (2 Felnőtt + 2 Gyerek 12 éves korig) 8 900 Ft 9 900 Ft
Csoport (minimum 10 fő esetén) 3 200 Ft 3 500 Ft

Iskolás csoport*(minimum 10 fő esetén + 1 felnőtt ingyenes)

2 500 Ft 2 900 Ft
Kérjük, tegye kosárba a teljes létszámra vonatkozó jegy mennyiséget! 10-nél több jegy esetén a rendszer automatikusan érvényesíti a kísérő jegy(ek) kedvezményét.
VIP jegy (bármikor felhasználható) 4 800 FtJEGYVÁSÁRLÁS


*Az iskolás csoportoknak időpontfoglalás szükséges, amit telefonon (+36 70 241 7076 ) vagy e-mail címen (info@andrassyelmenykozpont.hu) keresztül tehet meg.
A diákjegyet az a személy veheti igénybe, aki nappali tagozatos tanulmányi jogviszonnyal rendelkezik!
3 éves kor alatt a belépés ingyenes.


Nyitvatartás:

Hétfőtől vasárnapig: 10:00–20:00 (belépés a kiállítás területére 18:30-ig)

Ünnepnapokon a hétvégi jegyárak érvényesek.

Ünnepi nyitvatartás:
December 24. 10-15 óráig (Pénztár zárás: 13 órakor)
December 25. zárva
December 26. zárva

December 31. 10-18 óráig (Pénztár zárás: 17:30-kor)

 

Üdvözöl a Future Park, a világ legmodernebb tudományos játszótere!

Talán ma még nehéz elképzelni, de a technológia rohamos fejlődésével eljön az idő, amikor a gépek átvehetik az emberek szerepét. Legalább is, ami a munkát illeti. Éppen ezért a jövő társadalmában egyre fontosabbá válnak az olyan tulajdonságok, melyek csak ránk, emberekre jellemzőek.

A japán szakemberek által megálmodott, Magyarországon most bemutatkozó interaktív élményközpont egy varázslatos világba kalauzol el, ami az alkotás inspiráló élményével ajándékozza meg a látogatókat.

Gyerekek és felnőttek egyaránt megtapasztalhatják a szabadgondolkodás, illetve a csapatmunka minként segíti elő a kreativitás fejlődését, amit aztán a mindennapi életünkben is kamatoztatnak.

A RAJZOK ÉLETRE KELNEK 1.
A kiállítás „A rajzok életre kelnek 1.” szekciójában például azt láthatjuk, hogyan elevenedhetnek meg egy hatalmas 3D-s alkotásban a látogatók által papírra rajzolt és színezett állatok. A beszkennelt papírállatokat érintéssel kelnek életre a virtuális világban. A kiállítás minden egyes stációja különböző képességeket fejleszt, jelen esetben a kreativitás, a kifejezés ereje, az önállóság és a sokszínűség tiszteletben tartása kerül a fókuszba.

ZSENIK UGRÓISKOLÁJA
A “Zsenik ugróiskolája” köröket, háromszögeket és négyzeteket vetít a padlóra. Amikor a gyerekek ügyesen az alakzatra ugranak, azok hangokat és színeket generálnak. Ugyanazon formák vagy színek egymás utáni érintése egyre szebb színeket és hangokat eredményez. A gyerekek teljes testüket használják a játékban, és az ügyesebb gyerekek egy pillanat alatt megváltoztathatják a pályát, ha megtalálják az alakzatok és a színek közötti kapcsolatot. Így az ugróiskola segít a gyermekek szellemi és testi fejlődésében. Az egyedi ugróiskola a vizualitás mellett az egyensúlyérzéket és a kombinatorikai képességet is fejleszti.

TEREMTÉS TÖRTÉNETE
A “Teremtés történetében”, ahogy a gyerekek a képernyőn lévő szimbólumokat megérintik, azok az általuk képviselt teremtményekké alakulnak. Minél több teremtmény jön létre az érintések által, annál jobban kerekedik ki a történet.
A szimbólumokból létrejövő teremtmények hatással vannak egymásra, valamint a játékban résztvevők tevékenysége is befolyásolja a cselekményt. Például, egy madár egy fára repül, egy juh elfut egy kutyától vagy táncol, mikor valaki közeledik hozzá. A gyerekek megismerkednek a szimbólum fogalmával, a játék segíti a mintafelismerést és az ok-okozati kapcsolat megértését.ÉPÍTS VÁROSOKAT!
A Future Park látogatóit várja egy a térérzéket, a logikát és a kreativitás fejlődését segítő városfejleszési játék is, az “Építs városokat!” A digitális képernyőre elhelyezett házak közt út és vasúthálózat jelenik meg, minél több házat helyeznek el, annál bonyolultabb lesz a város közlekedési hálózata, és annál több autó és vonat jelenik meg a folyamatosan formálódó térképen. A különböző pozíciókba elhelyezett faházakkal a gyerekek közösen hoznak létre egyre nagyobb és összetettebb várost.

A RAJZOK ÉLETRE KELNEK 2.
A következő helyen a rajzolt állatokból készíthetünk 3D-s makettet. A papírra rajzolt álltot be kell szkennelni, majd az elkészült rajz „szabásmintáját” kinyomtatva és öszehajtogatva áll össze a térbeli modell. Ez a játék a térbeli perspektíva megértését segíti, fejlesztve a térérzéket, a kézügyességet és a problémamegoldó képességet.

KIS EMBEREK OTTHONA
A “Kis emberek otthona” installációban kis emberek interaktív képernyőn sétálnak, amit gyerekek vesznek körül, akiket arra ösztönöznek, hogy a kis emberekkel lépjenek interakcióba, állítsanak akadályt számukra az asztalon. Minden új akadály bevezetésével a kis emberek mozgása megváltozik; a tárgyakkal kölcsönhatásba lépnek, ugrálnak, másznak és csúszkálnak rajtuk. Ez a játék segíti a fizikai törvények megértését és a gyerekek logikai fejlődését.

AZ ÓRIÁSLABDÁK ZENEKARA
“Az óriáslabdák zenekara” hang- és fényeffektusaival varázsolja el a látogatókat. A gyermeknyi méretű labdákat gurítva, azok különböző színű fényt és hangot bocsátanak ki. A magasban lévő labdák kommunikálnak egymással: érintsd meg az egyiket, ami a környező labdákra is hatással lesz, megváltoztatja az egész tér színét! A közös játék a térérzéket és az együttműködés képességét fejleszti.

MEGFESTETT TERMÉSZET
Rendkívül izgalmas és az ökoszisztéma tudatosításában hasznos játék a “Megfestett természet”, ahol a látogatók állat és növényrajzai kerülnek be a virtuális világban, ahol életre kelve a természet működését lehet szimulálni. A nagyobb állat megeszi a kisebbet, a növények fejlődnek és terjednek a természetben, az állatok szaporodnak, fejlődnek majd meghalnak, csakúgy, mint a valós természetben. A kreativitás mellett a technika és a biológia iránti érdeklődést is inspirálja ez a játék.

 

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Ami a színlapra nem fért ki
Jegy.hu Blog

Beszámolók, érdekességek, interjúk a Jegy.hu programjairól, hogy felkészülten vághasson bele a kikapcsolódásba!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Tisztelt Ügyfelünk!

Mint a legtöbb weboldal, a Jegy.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatkezelési Tájékoztatóban megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok