A Játékszín közleménye

 

2021.01.25.

Tisztelt Nézőink!

A meghirdetett január-februári előadásokat a járványügyi korlátozások fenntartása esetén nem tudjuk megtartani, ezért vegyék figyelembe, hogy a megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az előreláthatólag 2021. áprilisában-májusában megtartandó pótelőadásokra. A pótelőadások dátumának kihirdetését követően nyílik majd lehetősége minden jegyvásárlónak eldönteni, hogy a jegyét felhasználja a pótelőadásra, vagy átcseréli, esetleg visszaváltja. A pótelőadások dátumának meghirdetése előtt a jegyek visszaváltására nem lesz lehetőség.

Köszönjük, hogy ebben a nehéz helyzetben is elkötelezettek a színházunk és a magyar színházi kultúra iránt!

Tisztelettel,
A Játékszín vezetősége

 

 


 

Az alábbiakban a Játékszín közleményét olvashatják:

Tisztelt Közönségünk!

A Kormány által november 3-án bejelentett hatályos rendelkezéseknek megfelelően a Játékszín vezetősége mérlegelte a helyzetet és az új ültetési rend okozta kivitelezhetőséget.

Előadásainak megtartásával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

Novemberi előadásainkra többségében teljesen, de minden előadás tekintetében a rendelkezésben foglalt nézőszám limit felett értékesítettük jegyeinket. Mivel érvényes jegyekkel érkező nézőket nem célunk elküldeni, a novemberi előadásokat 2021 márciusában tartjuk meg. A novemberre megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek márciusra, melynek időpontjait várhatóan 2021. január első felében hirdetjük meg. A novemberi pótelőadások időpontjának meghirdetését követően - ha az új időpont nem megfelelő - 10 munkanapig biztosítunk lehetőséget a jegyek új időpontra vagy jegyutalványra cserélésére, illetve visszaváltására.

A karácsony és szilveszter közötti előadásainkra november 11-én, szerdán, 13.00 órától kezdődik a jegyelővétel színházunk jegypénztárában és online.

A veszélyhelyzet alakulásától függően november végén tervezzük megnyitni a karácsony előtti decemberi előadásainkat is. Abban az esetben, ha a decemberi előadásokat sem tarthatjuk meg normál nézőszám mellett, az elővételben megváltott jegyek a 2021. áprilisi előadásainkra lesznek automatikusan érvényesek.      

Jegyinformációval kapcsolatos ügyintézésre a személyes érintkezés elkerülése érdekében a szervezes@jatekszin.hu e-mail címre várjuk megkeresésüket.

 

 

Türelmüket, megértésüket és együttműködésüket ezúton is nagyon köszönjük!

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!