Program


Jazzy Live: Hajdú Klára Quartet

Jazzy Live: Hajdú Klára Quartet

Hajdú Klárát a hazai jazzközönség jól ismeri, hiszen 2004 és 2012 között az ország egyik legnépszerűbb jazz-zenekarának, a Balázs Elemér Group-nak volt a női énekese.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. május 22. csütörtök, 21:00

Ezzel a formációval két aranylemezt, illetve Fonogram díjat tudhat magáénak, valamint teltházas koncerteket itthon és Európa sok nagyvárosában.
Az elmúlt évtizedben számtalan muzsikustársa között olyan neveket találunk, mint Szakcsi Lakatos Béla, Oláh Kálmán, Dés László vagy Borbély Mihály.
Saját együttesét, a Hajdu Klára Quartetet 2008 elején alapította Balázs József zongoristával, Soós Márton bőgőssel és Cseh Balázs dobossal. A fiatal generáció tehetséges zenészeiből álló zenekar számos klubban és fesztiválon adott sikeres koncertet.
Klára 2009-ben Pacsovszky József: A vágyakozás napjai című filmjében énekelt, amely elnyerte a 41. Magyar Játékfilmszemle Arany Mikrofon díját. A filmzenét Bacsó Kristóf szerezte.
Első önálló albuma 2010-ben jelent meg Ajándék címmel, amely magyar nyelvű tradicionális karácsonyi dalokat tartalmaz jazzes hangszerelésben.
2012 elején megújult a Hajdú Klára Quartet: zongorán Neumann Balázs, dobon Hoff Marcell csatlakozott a zenekarhoz. Saját szerzeményeik mellett fiatal kortárs jazz-zenészek kompozíciói (pl. Lamm Dávid), pop- (Stevie Wonder) és népdalok feldolgozásai, valamint jazz standardek szerepelnek repertoárjukon.
Tavaly ősszel megjelent debütáló albumukat teltházas lemezbemutató koncerttel ünnepelték a BJC-ben, a zene.hu portálon pedig így írtak a Come with me című korong kapcsán: ''Eddigi életem során talán kétszer fordult velem elő, hogy nem tudtam kivenni egy CD-t a lemezjátszómból, és körbe-körbe hallgattam, no persze nem azért, mert beleszorult. Most megtörtént újra.''

Közreműködik:

Hajdú Klára - ének
Neumann Balázs - billentyűs hangszerek
Soós Márton - nagybőgő
Hoff Marcell - dob

hajduklara.com

Ajánlatunk


Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Másnap - Beck Zoltán és Szűcs Krisztián koncertje - VárkertFeszt 2024 Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

„Tudathasadásos este: az előadók (Beck Zoli és Szűcs Krisztián) élnek, a szerzők (CsehTamás és Csengey Dénes) már nem." – Bérczes…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!