Program


SVEN WEISEMANN (Mojuba / Berlin)

SVEN WEISEMANN (Mojuba / Berlin)


Rts.fm - Budapest szülinapja:

SVEN WEISEMANN (Mojuba / Berlin) / 3h dj set
Sinko (NVC)
Isu (Ltc!/Technokunst)
Peter Bernath (RTS.FM)
RoyalVic (RTS.FM)

Látványfelelősök: Thief / Szabadesés Munkacsoport

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. november 1. csütörtök, 22:00

Egy régóta várt név először Magyarországon:
Sven Weisemann az Akváriumban!

Azok számára, akik jártasak a kifinomultabb house és techno világában, talán nem szorul bemutatásra a berlini művész, hiszen a korábban Delsin, Smallfish, Freund Der Familie, Echocord, Liebe Detail, Essays, Meanwhile, Styrax Leaves, Real Soon, illetve a Svennel talán leginkább azonosítható Mojuba kiadókon megjelent zenéi méltán tették őt napjaink egyik legelismertebb elektronikus zenei előadójává.
Végletekig letisztult, játékos, mégis mély hangzásának legaktuálisabb bizonyítéka a nívós 10"-eseket prezentáló német Telrae Records várományosa, a Weisemann által szállított Elapse / Light Sway c. trekkeket tartalmazó korong.

A tucatnyi színvonalas megjelenéssel büszkélkedő előadó fiatal kora (29!) ellenére érett zenei hangzással bír, és már 15(!) éve Dj-zik.
Zenei behatásai a klasszikusok, filmzenék, soul, jazz, deep house és dub irányokból érkeztek az általa kedvelt detroit techno és house stílusokba.
Autodidakta zenészként játszik zongorán, akusztikus gitáron és ütősökön, emellett jazzt és filmzenét komponál. Fellépésein a Dj technika mellett gyakori hangszer a zongora.

Sven az Akváriumba exkluzív 3 órás szettel érkezik.
A fogadtatásról a fennállásának egy éves évfordulóját ünneplő RTS.FM Budapest szervezői, RoyalVic és Peter Bernath gondoskodnak, tökéletes melegágyat biztosítva az intelligens, letisztult house/techno zenei vonalnak.
A méltó befejezéssel pedig a hazai techno szcéna egyik legtapasztaltabb alakja, Isu (Akt Records, Technokunst, Lick The Click!), valamint a szintén nem ma kezdő Sinko, a Tilosos múltú Hotel North Pole-ból a népszerű Nvc-hez is átigazolt játékos lett megbízva.

Színvonalas, lelket melengető, de táncparketten is csodálatosan működő zenei estre van tehát kilátás Sven Weisemann első magyarországi látogatásával az Akváriumban november 1-én, a hosszú hétvége nyitányaként.

Linkek:

www.svenweisemann.com
www.soundcloud.com/svenweisemann
www.mojubarecords.com
http://www.discogs.com/artist/Sven+Weisemann

Ajánlatunk


A Margitszigeti Színház minden évben nagyszabású eseménnyel ünnepli meg a Nemzeti Összetartozás Napját. A nemzeti összetartozás napja az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező, június 4-ére eső nemzeti emléknap Magyarországon, melyet 2010. május 31-én iktatott törvénybe az Országgyűlés.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

HOBO 80 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a…

Ebben a zajos, színes kavalkádban ellenállhatatlanul gabalyodnak a szerelmi szálak. Az igazi könnyed komédiának, a ragyogó, harsány színekben pompázó Ancona…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!