Program


Japandroids

Japandroids

Az Akvárium és a Soundkitchen bemutatja: Japandroids (CAN)

Szeptember 3-án Budapestre érkezik a mai rockzene egyik legfontosabb és legegyedibb zenekara, a kanadai Japandroids.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. szeptember 3. hétfő, 21:00

A 2006-ban alakult vancouveri Japandroids eredetileg triónak indult volna, de első koncertjeik során hamar egyértelmű lett, hogy Dave Prowse és Brian King gitár/dob duója sokkal érdekesebb produkciót eredményez, mint a hagyományos rock felállás. A két zenész megosztotta egymás közt az énekesi feladatokat, ezzel létrehozva az összetéveszthetetlen JPNDRDS hangzást.

A következő két évben állandó (különleges módon, saját maguk által szervezett) turnézás mellett két EP-t jelentettek meg All Lies és Lullaby Death Jams címmel.

A banda 2009-ben jelentette meg Post-Nothing című első nagylemezét, melyet a Pitchfork magazin „Best New Music” címmel illetett, és aminek hatására a lemez rendes terjesztést kapott a kiadótól, a zenekar pedig elkezdhetett turnézni immáron Kanadán kívül is.

A Japandroids kétségkívül kiérdemelte a világ egyik legjobb koncertzenekara címet, élő fellépéseiken óriási energiákat szabadítanak fel, interjúikban pedig mindig elmondják, hogy a lemezfelvételekkel csak az élő koncertek hangulatának rögzítése a céljuk.

A duó a már hatalmas érdeklődéssel várt második albumot 2012 júniusában jelentette meg, Celebration Rock címmel. Az első lemez spontaneitása után az új album már egy olyan zenekar műve, akik határozott, összetéveszthetetlen stílussal rendelkeznek, és akik képesek átvinni az élő fellépéseken tapasztalt energiát a hanghordozóra is. A mindössze 35 perces albumon a punk-tól, a postrock-on át, a stadion rock-ig a gitárzene minden műfaja felsorakozik. A bandát lehetne hasonlítani a White Stripes-hoz, a Liars-hez vagy a No Age-hez, de felesleges, mert a zenekar ez alatt a néhány év alatt teljesen egyedi, csak rájuk jellemző hangzást hozott létre.

A Japandroids az évek múltával is koncertzenekarként a legellenállhatatlanabb, ők azok, akik képesek kis klubokban és több tízezres fesztiválokon is lenyűgözni a közönséget. A két kanadai szeptember 3-án dobja be az energiabombát az Akvárium közönsége közé.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!