Programm


"Halász Judit - Apa figyelj rám"

"Halász Judit - Apa figyelj rám"

Halász Judit új lemezt készített.

Az elmúlt évek során már szólt a testvérekhez, énekelt a nagymamákról, meg arról, hogy minden felnőtt volt egyszer gyerek, és csak az képes megőrizni jó viszonyát az új generációkkal, és átadni tudását, tapasztalatát, aki nem felejtette el saját gyerekkorát.  mehr

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2011. Oktober 8. Samstag, 17:00

Új CD-jének témája az APA. AZ “apaság” minden nehézsége, öröme, fontossága, szépsége, és szükségessége. Az apák kapcsolata a gyerekekkel. Természetesen ez csak a fő téma, mert emellett sok fontos, sokszor mulatságos napi gondról, vagy problémáról (mint a lustaság, vagy a mosakodástól való félelem) is szólnak a dalok. Két nagyszerű költőnő volt segítségére. A Széchenyi Akadémia tagja, a kortárs irodalom egyik legjelesebbike Tóth Krisztina, és a fiatal Szabó T. Anna, (aki maga is 2 gyerekes anyuka). De szokás szerint (Ady Endre: Kis karácsonyi ének) a klasszikus magyar irodalomra is építkezik. A költők közt jelen van természetesen Bródy János, valamint Osváth Erzsébet, Laczkfi János, gyerekek mondanak el részleteket Weöres Sándor, Barak László, Fecske Csaba verseiből. A zenét a Halász Judit lemezein eddig is megszokott team szerezte. Bródy, Tolcsvay, Cipő a Republikból (Bódi László), Móricz Mihály, Anti Tamás. És aki a legnagyobb meglepetést szerezte, a csapat legfiatalabb tagja, FODO, aki hangszerelésével és kicsit a balkáni zenére emlékeztető stílusával nagyszerű dalokkal jelentkezik.

Halász Judit új koncertjének fő témája apukáktól származik, akik egy-egy koncert után megjegyezték, hogy nem vennék rossz néven, ha néha az apákról is szólna egy dal…

Előző lemeze és DVD-je, a Csiribiri 77 hete szerepel a Mahasz sikerlistáján! Eladott lemezeinek száma már közelíti a kétmilliót, mindegyik aranylemez volt, a mai “letöltéses” időben is CD-i platina-lemezek lettek.

Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és dalok formájában, észrevétlenül, szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

Unser Angebot


Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Follow us!


Angebote


SZABADAKARAT >>>> Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A koncertszínházi előadás Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmét mutatja be a mai kor eszközeivel, innovatív színpadi megoldásokkal és népszerű…

Az MVM Club koncertsorozat nyitókoncertjén, a MOMKult szabadtéri színpadán fellép Tóth Vera, Csík János, Pál István „Szalonna” és Bandája.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!