program


Tóth Viktor Arura Trió - BMC Lemezbemutató

Tóth Viktor Arura Trió - BMC Lemezbemutató

A magyar improvizatív jazz kiemelkedő muzsikusaiból álló triót éppen egy éve, július 5-én hallhatták először az Opus Jazz Klub látogatói.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Torsdag, 17. September 2015 21:00

Az akkor még viszonylag szűk közönséget lenyűgözte a muzsikusok közti folyamatos interakcióból áradó energia, a virtuóz játék és a lényegre törő kompozíciók. Alighanem az ezt követő komoly szájpropagandának is betudható, hogy a trió következő, idén februárban adott koncertjén már egy dugig telt Opus közönsége figyelte visszafojtott figyelemmel a csapat új, a korábbiaktól eltérően szokatlanul visszafogott, erős érzelmi töltésű, balladai hangulatú programját. A koncert felvételéből készült Szemed kincse című CD-t ezen lemezbemutató koncert során adja először közre a BMC Records.

Tóth Viktor - szaxofon
Lukács Miklós - cimbalom
Orbán György - nagybőgő

Aktuelt


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

2022. októberében elindítottuk interaktív improvizációs-est sorozatunkat. Minden hónapban egy rendhagyó estére játszani hívjuk közönségünket. Ezen kivételes alkalmak mindig a legkülönfélébb témákat járják körül, más-más színészekkel, a legkülönfélébb játékszabályok szerint, de mindenképpen nézőink aktív közreműködésével. Vágjunk bele együtt! Lesz, ami lesz!

Follow us!


PÅ PLAKATEN


Tokaj Fesztiválkatlan 10. jubileumi évad

Tokaj Fesztiválkatlan

Egész nyáron fantasztikus előadókat, énekeseket és csodálatos színházi produkciókat láthatsz. Igazi kikapcsolódás, felejthetetlen élményekkel!

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Visegrádi Királyi Palota lovagi tornapályája

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.