Program


Nem a Messiás - Brian élete

Nem a Messiás - Brian élete

A Nem a Messiás az 1979-es Brian élete klasszikussá vált poénjait és természetesen legismertebb slágereit is színpadra állítja.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. április 3. vasárnap, 19:00

Monthy Python: NEM A MESSIÁS musical

2015-ben turnéra indult a "NEM A MESSIÁS - csak egy nagyon haszontalan fiú. Monty Python: Brian élete c. filmből készült "vigyoratórium". A "Nem a Mesiás" egy humoros oratórium, ami a "Brian" élete" Monthy Python remekműnek a feldolgozása, egyfajta paródiája Handl Messiás című szerzeményének. Zenei stílusok között ugrál, műfaját tekintve Idle "baroque 'n' roll"-ként definiálja. Gyakorlatilag egy "pastiche", amelyre jellemző, hogy egymástól eltérő zenei műfajok, elemek keverednek a műben parodisztikus céllal. Így fér meg teljes egységben egymás mellett a velszi himnusz, a country, doo-wop, hip hop, a görög kórus és Bob Dylan."

A Nem a Messiás az 1979-es Brian élete klasszikussá vált poénjait és természetesen legismertebb slágereit is színpadra állítja. Felhangzik az előadáson az „Always Look on the Bright Side of Live” és a „Lumberjack Song” is. A hazai premier május 31-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, ahol színpadra lép majd Eric Idle is. A komikus-színész, a Nem a Messiás mellett a Madách Színházban nagy sikerrel játszott Spamalot musical társszerzője most először jár majd Magyarországon. A budapesti előadáson ismert magyar énekesek, magyar nyelven adják majd elő a vígoratóriumot.

Az elődásban a  főbb szerepekben színpadra lép Janza Kata, Homonnay Zsolt, Hajdú Steve, Heiter Melinda, Pintér Dömötör, közreműködik a Dohnányi Szimfonikus Zenekar, és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság.

 

Ajánlatunk


A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Május 31-én, pénteken, 20:00-tól jön Ede Madame Ismerkedő Estje!

Kövess minket!


További ajánlataink


IL VOLO 2024

MVM Dome

Tavaly már a Budapest Aréna is szűknek bizonyult, ezért – közkívánatra – 2024-ben az MVM Dome színpadára érkezik a világhírű…

Philippe Herreweghe és együttesei: Beethoven-est Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!