Program


Negyvenen vagyok
16

Negyvenen vagyok

Új műfaj a hazai színpadon: itt az első One-Man-Show
Hujber Ferenc: Negyvenen vagyok

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. november 25. szerda, 19:00

Hujber Ferenc hullámokkal teli első negyven éve, életének eddig mélyen elhallgatott titkai is színpadra kerülnek a november végén színpadra kerülő, Negyvenen vagyok című darabban. A színházi eszközöket és filmes megoldásokat ötvöző előadás a Broadway-en már jól ismert és rendkívül sikeres One-Man-Show műfaj első hazai produkciója, melyben a főhőst és az életében felbukkanó összes fontosabb karaktert Hujber Ferenc alakítja.

A darab egy mérföldkő a hazai színháztörténelemben, hisz’ nem fordult még elő, hogy egy színész saját életét alakítsa a színpadon, kendőzetlen őszinteséggel. A Broadway deszkáin teltházakkal működő műfaj, a One-Man-Show tulajdonképpen egy kíméletlenül őszinte, életmozaikokból kirajzolódó életrajzi szatíra, egy valódi nagyszínpadi produkció, nagyon intenzív színpadi jelenléttel. Egy színész számára hatalmas kihívás, magányos, kapaszkodók nélküli kötéltánc.

A Negyvenen vagyok előadást a legendás “Simó-osztály”-ban végzett és filmjeivel számos fesztivált megjárt Erdélyi Dániel rendezi, aki a népszerű, szituációs játékon alapuló színházi-televíziós műsor, a Beugró rendezője is.

Életkomédia a létezés összes gondjáról és szépségéről.

Igazi nagyszínpadi show, különleges effektekkel, vetítésekkel, díszletekkel, zenével.

További információk: www.bannercomedy.com

Hírek, fotók, érdekességek: www.facebook.com/bannercomedy

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!