Program


MINDENBŐL EGY VAN

MINDENBŐL EGY VAN

Újra itt a Fifó család! A közkedvelt improvizációs komédia most visszatér a színpadra és a tv képernyőjére.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. május 14. csütörtök, 19:00

Rudolf Péter, Nagy-Kálózy Eszter, Oroszlán Szonja, Scherer Péter,  Földes Eszter és random megjelenő vendégeik ezúttal sem bánnak kesztyűs kézzel a közönséggel. Bravúros alakításukkal, virtuóz rögtönzéseikkel kíméletlenül megtornásztatják a nézők rekeszizmait. Fifti (Rudolf Péter) és Anikó (Nagy-Kálózy Eszter) házassága sosem volt éppen harmonikus, de mikor egy üzlethelyiségen osztozkodva próbálják megvalósítani korántsem összeegyeztethető álmaikat, újra és újra szembe kerülnek egymással. Bár a történet új irányt vesz, Fifóék ismét bebizonyítják, hogy sok jó ember kis helyen is elfér... csak hát nem éppen zökkenőmentesen.
 
Mindkét felvonásban a szereplők először egy előre megírt néhány perces jelenetet játszanak el, a majd ugyanezt a jelenetet formálják újjá és építik tovább úgy, hogy közben teljesíteniük kell a fülhallgatójukba kapott instrukciókat. A történetalakításnak ez a friss és játékos módja különleges helyzetbe hozza a közönséget, hiszen nevetéseivel, tapsaival ő maga is az események alakítója és egy tv-s produkció létrejöttének a részese lesz.
 

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!