Program


_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2015

_MÁGA ZOLTÁN Budapesti Újévi Koncert 2015

2015. január 1-én a hagyomány folytatódik a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán Újévi koncertjén sztárvendégeivel várja az ünnepelni vágyó közönséget az Arénában.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. január 1. csütörtök, 19:00

Az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású újévi koncerten számos hazai és külföldi sztárfellépő is látható lesz. Az elmúlt években a pop zene képviselői mellett számos opera tehetség, valamint az operett legjobbjai is színpadra léptek, de Mága Zoltán mellett zenéltek a magyar zene legnemesebb képviselői is.

A magyar virtus mellett számos elismert cigányzenész is tiszteletét tette a koncerten, hogy szórakoztassa a nagyérdemű közönséget. Fellépett már az elmúlt hat évben a koncerten Oláh Gergő, Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Oszvald Marika, Gáspár László, Szulák Andrea, Kerényi Miklós Máté, Miklósa Erika, Dolhai Attila, Tóth Vera, Tóth Gabi,  Kiss B. Attila, Bangó Margit, Pintér Tibor, Kökény Attila, Galambos Lajos és Zséda is.

Ajánlatunk


Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd. Kell ennél több egy anyának?

A 2024-25-ös évad utolsó Metes világközvetítésén újra láthatjuk Bartlett Sher sziporkázóan eleven Rossini-rendezését, s az előadást a komponista szülővárosában, Pesaróban képzett Giacomo Sagripanti vezényli.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Kövess minket!


További ajánlataink


Nyitókoncert - NEMZETI FILHARMONIKUS ZENEKAR Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Gubik Petra: Mi van a zsebemben? Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Gubik Petra Junior Príma díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is járja a saját útját. Az önálló esten felcsendülnek kedvenc…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!