Program


L'art pour l'art Társulat  - L'art pour Nyár

L'art pour l'art Társulat - L'art pour Nyár

A L’art pour L’art társulat olyan sajátos produkciót képvisel, mely Magyarországon egyedülálló a zenei, írói, színházi és előadói palettán.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. augusztus 17. vasárnap, 21:00

Saját kútfőből származó szerzeményeik kulcseleme a humor. Humor, de egy olyan páratlan humor, amit máshol nem hallhatunk: egyedi, abszurd, elképesztő és ezekkel együtt szellemes és szórakoztató.

A négy szerző stílusa különbözik egymástól, amitől még változatosabb lesz a végeredmény, témájuk közt megjelenik a rock, a szerelem vagy akár a lábvíz.

 Ugye megvan az az érzés, amikor a “Lila libával” bemelegített hasizomra ráeresztik Besenyő M. I. (mindig igazam van) István monológját arról, mi a hülyeség és mi nem, egyszer csak betipog az “Öreg” a botjával és megkérdezi “Hova vagyok jönve?” és amikor már annyira fájnak a nevetőizmok, hogy levegőt se kap az ember és azt gondolja itt már nem jöhet több poén, mert fizikailag képtelenség jobban nevetni, na akkor lép be a képbe Tompika azzal a teljes értelmetlenséget szíve legmélyéről sugárzó tekintetével és már a puszta megjelenésétől elszakad minden cérna. Kicsordulnak az utolsó könnyek is az ember szeméből és magatehetetlenül röhög, míg a társulat meg nem könyörül és ad fél perc poénmentes időt.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A Magyar Jazz Szövetség második elnöke kifogyhatatlan energiájú művész.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!