Program


Jelenések / XXI.századi Miatyánk feldolgozás

Jelenések / XXI.századi Miatyánk feldolgozás

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. március 28. hétfő, 19:00

Jegyárak:

március 20-ig: 2999,-Ft
március 21-től:3500,-Ft

A fény az emberi történelem során mindig óriás erejű szakrális szimbólum volt. Hisszük, hogy a fény jelenléte különös erővel szimbolizálja mindazokat a dolgokat, melyekkel jobbá és szebbé tehetjük magunk és mások életét. A lézergrafikák megalkotója Simon András grafikus művész, aki évtizedek óta elismert egyházi alkotó, és különleges vonalvezetésű grafikáit látványosan emeli ki a lézerfény textúrája. Az előadás forgatókönyvét és látványtervét Csömör Hermina készítette, aki már régóta álmodik arról, hogy a lézerfényt templomban, szakrális helyszíneken is szerepeltesse. Ez az előadás elsőként Miskolcon a Szent Anna templomban került bemutatásra Szarvas Péter atya szíves közreműködésével. Imáink mindig meghallgatásra találnak.

Az előadáshoz csatlakozott St. Martin, aki csodálatos zenei alkotásaival emeli tovább az előadás fényét, melyben a lézer segítségével szinte láthatóvá válik a hang. A keresztény világ legismertebb imája a Miatyánk. Az ima jelképezi a szeretet fényét, mely a legcudarabb élethelyzetekben is erőt és támaszt nyújtanak a léleknek. Jelenések című előadásunkban feldolgozzuk a Miatyánkot, multimédiás és lézeres eszközökkel. Újkori feldolgozásában törekedtünk a szeretet szimbólumainak legszebb megfogalmazására: zenével, álló és mozgóképekkel, lézerjelenésekkel, az ima érzelmeinek bensőséges hangulatával. A Miatyánkot világ szinte minden nyelvére lefordították. Bízunk benne, hogy a nézőinket vallási felekezettől függetlenül felemelő élményben részesítjük.

A Fényszínház 2013 elején alakult, hiánypótlóként betöltve az űrt, amit a planetáriumban megszűnt Lézerszínház hagyott maga után. Egyedülálló fény-látvány élménnyel és erőteljes színpadképekkel várja nézőit, valamint mindazokat, akik hisznek a magyar kortárs fény-, zene- és színházművészet megkérdőjelezhetetlen létjogosultságában. Biztosak vagyunk abban, hogy előadásainkat nemcsak színházi környezetben, hanem szabad terekben, alternatív helyszíneken is bemutathatjuk, ugyanis remekül érvényesülnek a látnivalók a tágabb dimenziójú nyílt térségekben, szakrális helyszíneken, így akár templomokban is. A Jelenések c. előadás pünkösdi bemutatója Európa legmagasabb Mária szobránál, Hercegszántón lesz következő alkalommal látható.
További információk: www.fenyszinhaz.hu
További információk: fenyszinhaz.hu info@fenyszinhaz.hu
http://fenyszinhaz.hu/jelenesek-laser-show/

 

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Kövess minket!


További ajánlataink


Izgalmas történet sok humorral és szélesvásznú látvánnyal, két tiszta szívű fiatal minden akadályt legyőző tiszta szerelméről, egyik legismertebb népmesénk nyomán.

Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

A szabadságharc hőse, Baráznay Ignácz tisztázatlan halála után negyven évvel leánya, Amália egy különös transzcendens utazás alkalmával visszakerül 1848-ba

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!