Program


INDOOR Fesztivál - Napijegy
2

INDOOR Fesztivál - Napijegy

Új fesztivált üdvözölhetünk az össznépi bulik sorában, így aki valaha is azt érezte, nem bírja ki nyárig, most lazíthat: az INDOOR FESZTIVÁL a legkedveltebb magyar fesztiválzenekarok segítségével december végén megolvasztja a jeget is.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. december 30. hétfő

Az INDOOR FESZTIVÁLT a kőbányai vásárváros, az Expo területén rendezik meg – Budapesten jelenleg ez a legalkalmasabb helyszín arra, hogy megidézzék a nyári, több napos bulik hangulatát. „A koncertek piacán az a tapasztalatom, hogy a téli szünet ugyanolyan jó, ha nem jobb, mint a nyári, és szeptembertől májusig nincsenek igazán nagyobb volumenű rendezvények. A közönségnek csak a klubok maradnak, melyeknek megvan a maga varázsa, de egy fesztivál az mindig más” – nyilatkozta Strem Gábor, a Koncert.hu tulajdonosa, az Indoot Fesztivál főszervezője. „Kicsit tartottunk tőle, hogy a két ünnep közötti időpont miatt a zenekarok vonakodni fognak a fellépéstől, de ez az aggodalom alaptalannak bizonyult, hiszentényleg örültek: ahogy terjedt a híre, rengetegen hívtak.Nagy megtiszteltetés, hogy még a mai napig keresnek, de sajnos a lehetőségek korlátozottak. Mindenkinek ígértem, hogy jövőre megpróbáljuk!” – tette hozzá.

Nyáron sok minden belefér, akár a szabadban alvás és a hosszas gyaloglás is, ez egy télvíz idején rendezett fesztivál idején szinte lehetetlen, éppen ezért a szervezők arról is gondoskodnak, hogy ne csak oda, de haza is jusson mindenki. Az INDOOR FESZTIVÁL szervezői tárgyalnak a BKK-val arról, hogy a fesztivál ideje alatt az Őrstől járjanak a csuklós buszok, ezen kívül megbeszélések folynak egy taxis céggel is. A korán kelőknek és a későn fekvőknek 8-10 perc gyalogosan a metró, az absztinensek örömére pedig ingyenes a parkolás az Albertirsai úti bejárat előtt.
Senki nem fog éhen vagy szomjan halni – ha valaki a karácsonyi trakták után egyáltalán bír még enni –, sem ételben, sem italban nem lesz hiány, ráadásul viszonylag baráti árakon: egy óriásburgert 900 forintért adnak majd, de lesz hasábburgonya 400-ért, a nagyétkűek pedig 1500 forintért juthatnak marhalábszár pörkölthöz. Az italok hozzák a fesztiválárakat: egy korsó Dréher 600, míg egy pálinka 800 Ft-ba kerül majd.
Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy nem csak a belépőt lehet a családdal felvésetni a karácsonyi ajándéklistára, de büféfogyasztás-kupont is lehet majd vásárolni, hogy teljes legyen a gyermek öröme...Ami meg a dresscode-ot illeti: ahogy jólesik, az biztos, hogy az INDOOR FESZTIVÁLON nem kell panyókára vetni a kabátot: a ruhatár teljes harckészültségben várja a bulizókat.

Az INDOOR FESZTIVÁL kapui minden nap 17 órától 5 óráig lesznek nyitva. A két időpont között pedig a következő fellépők segítségével lehet aktívan kipihenni a 2013-as év fáradalmait:

Nagyszínpad: szombat dec. 28. / vasárnap dec. 29. / hétfő dec. 30.

17:45 Irie Maffia / Bikini / The Carbonfools
19:15 Emil.RuleZ! /Republic/Majka& Curtis & BLR
21:00 Quimby / Magna Cum Laude /PunnanyMassif
23:15 Pannonia AllstarsSkaOrchestra/ Gönczi Gábor és a Smile /Brains
0:30 DJ Infragandhi/ DJ Dominique/ DJ Juhász Laci

Kisszínpad:szombat dec. 28. / vasárnap dec. 29. / hétfő dec. 30.

18:30 ChocolateStarfish (LimpBizkittribute)/ Egy Másik Zenekar / Halott Pénz
20:00 Freshfabrik / Mystery Gang / AnimalCannibals
21:45 Ivan & The Parazol / Firkin / GanxstaZolee és a Kartel
23:45 Fish! / AnimaSound System / AkkezdetPhiai
1:30 Ozone Mama / Maszkura és a Tücsökraj / D.O.G.
2:30 DJ Kozy / DJ Kozy / Saverne

Fontos, hogy szót ejtsünk az árakról:
Napijegy november 30-ig 4990 Ft
Napijegy december 27-ig 5990 Ft
Napijegy a helyszínen 6990 Ft

Az INDOOR FESZTIVÁL által szervezett, valóban értékes nyereményeket kisorsoló játékok felhívásaita weboldalon (www.indoorfesztival.hu) és a Facebook-profilon (www.facebook.com/indoorfesztival) teszik majd közzé, érdemes figyelemmel követni az eseményeket!

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Lesz majd úgy | VÁCZI ESZTER és a QUARTET koncertje Szép

Pesti Színház

A VÁCZI ESZTER és a QUARTET 2024-ben hét év után adja ki legújabb, immáron ötödik albumát, LESZ MAJD ÚGY címmel.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!