Program


Humortitánok órája - A Kabaré Maraton keretében

Humortitánok órája - A Kabaré Maraton keretében

Humortitánok órája
A Kabaré Maraton keretében
Március 28. 21.00-21.50
Kővári Máté, Sulyok Péter, Hajdú Geri
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. március 28. szombat, 21:00

Kővári Máté 2011 őszén tűnt fel a Dumaszínház Félőrültek Fesztiválján, de igazából csak 2012-ben került be a neve a köztudatba, amikor szerepelt a Csillag Születik-ben. Stand-up műsorával bekerült az első 12 versenyző közé, ahol a saját maga által írt vicceket és történeteket adta elő nagy sikerrel.

A Csillag Születik után a Dumaszínház kapva kapott Máté után, ahol olyan kaliberű humoristákkal állhatott egy színpadra, akik közül sokan a Showder Klub színpadán kötöttek ki. Azóta is töretlen sikerrel és humorérzékkel szórakoztatja a közönséget.

Sulyok Péter saját bevallása szerint egy szemtelen, sőt vakmerő humorista. Nem csinál problémát vakságából, sőt, a humor segítségével hívja fel a figyelmet arra: ugyanúgy éli az életét, mint bárki más; dolgozik, barkácsol, biciklizik a gyerekeivel. Humorista karrierje a Dumaszínház tehetségkutatójában indult, majd onnan egyenes út vezetett a Showder Klubba, ahol nagy sikert aratott történeteivel.

Hajdú Geri a Fiatal Félőrültek Fesztiválján 2013 októberében mutatkozott be, majd a Stand Up Brigád vette szárnyai alá. Rövid idő alatt a Rádiókabaréig, majd csibészes, egyedi stílusa révén a Rádiókabaré "Best of"-ig jutott. Azóta fesztiválok és gálák műsorvezetője, stand-up fellépője, Polgár Peti előadótársa.

A Stand Up Brigád társulata a Bethlen Téri Színházzal közösen idén második alkalommal rendezi meg a Kabaré Maratont Rejtő Jenő születésének 110. évfordulóján. Idén lehetőség van arra, hogy egy-egy programra külön is jegyet vásárolhasson az, aki nem akar a teljes maratonra bérletet váltani.

www.bethlenszinhaz.hu

www.standupbrigad.hu

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Skorpió

Belvárosi Színház

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Borisz Godunov

Magyar Állami Operaház

Az orosz operairodalom műremeke, amely Alekszandr Puskin azonos című drámája nyomán keletkezett, több mint húsz év után kerül újra az…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!