Program


HOLDVIOLA KONCERT

HOLDVIOLA KONCERT

Népzene, elektronikus zene, hegedű, tilinkó, gitár, dob. Hagyomány, értékközvetítés, fiatalság, modern dallamok.
„Egy helyről indulunk, különböző utakon járunk, de ugyanoda érkezünk” (Holdviola)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. november 10. hétfő, 19:00

Összetartozás, szeretet, zene. Népzene, elektronikus zene, hegedű, tilinkó, gitár, dob. Hagyomány, értékközvetítés, fiatalság, modern dallamok. Holdviola.
Egy zenekar, amelyben harmonikusan együtt van régi és új, mai és hagyományos. Zenéjükben modern formában elevenednek meg a gyönyörű magyar népdalok.
A Holdviola stílusa semmivel össze nem keverhető. Sajátos hangulatú, letisztult dalaik mai, korszerű hangzásban szólalnak meg, miközben megőrzik az eredeti népdal értékeit.
Egy Holdviola előadás nem csupán koncert, sokkal inkább a zene, a tánc, a színház és a vizuális művészetek harmonikus elegye, amely különleges élményt nyújt a nézőknek.
A Holdviola közönsége népes, mégis családias: az éppen járni tanuló apróságok első táncos lépései, a fiatalok első szerelmes dallamai, a nagymamák könnyes szemű dúdolásai mind köthetők a Holdviola zenéjéhez.
Fonogram díj, Prima díj jelölés és platinalemezek is mutatják, hogy a Holdviola zenéje értékes és értéket közvetít, sokszínű és sok emberhez szól.

A zenekar tagjai
Török Tilla (ének, hegedű, tilinkó), Farkas Péter (dob, billentyűs hangszerek), Gál Lajos (gitárok, vokál); állandó vendégművészként közreműködik Kiss Balázs (basszusgitár) és Gulyás Sára (zongora, vokál).

A zenekar koncertje 90 perces, az előadás során az 5 zenész mellett 6-16 fős tánckar szerepel.

Tánc - A produkció részeként a koncerteken a nemzetközileg is elismert Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai is színpadra lépnek. A táncegyüttes a 2014-es Fölszállott a páva c. televíziós vetélkedő döntőjében is nagy sikert aratott, a Külügyminisztérium különdíját kapta.

Vizuális elemek – A zenekar koncertjein egyedi látványelemek találhatók: a dalokhoz komponált képek és animációk gazdagítják az előadást.

Ajánlatunk


Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!