Program


Ezek nem százasok: Badár Sándor és Hadházi László közös estje
3

Ezek nem százasok: Badár Sándor és Hadházi László közös estje

Badár Sándor és Hadházi László közös estje

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. május 23. hétfő, 19:30

A Dumaszínház deszkáiról jól ismert stand-uposok az idén februárjában jubiláltak. Október 8-án Badár Sándor, 10-én Hadházi László töltötte be az 50. évét, amire nagyszabású gálával készültek – „Ezek nem 100-asok!” címmel közös előadóesttel lepték meg a közönséget. Az előadásra egy oldtimer Rolls Royce-al érkezett a két cimbora, akiket a rajongók hada mellett, vörös szőnyeggel és reflektoros kivilágítással megspékelt sorfallal vártak kollégáik a Dumafőhadiszállás előtt. A fogadóbizottság szerepét Aranyosi Péterre osztották, aki a Royce-ból kiszálló két ötvenest egy-egy pohár pezsgővel kínálva, elsőként köszöntötte. A mintegy kétórás műsor kapcsán a közönség újabb nélkülözhetetlen információkkal gazdagodott a két humorista életéből. Fény derült többek között végre arra, hogy Badár Sándornak mi volt a jele az óvodában, hogy Hadháziból milyen kutyakiképző vált a katonaság alatt vagy, hogy milyen szerepet játszott a bicikli a két barát életében. A műsor végén, a gála hangulatát megkoronázva Litkai Gergely tortával köszöntötte a Karinthy-gyűrű büszke hordozóit, és egy-egy személyes ajándékkal köszönte meg Hadházi Lászlónak és Badár Sándornak azt a 10 évet, melyet az 50 eddigiből a Dumaszínházban eltöltöttek. Badár Sándor egy saját utcanévtáblát kapott, Hadházi László pedig egy Oszkárt, melyet a Méd in Hungeráj című önállóestjében nyújtott felejthetetlen alakításáért szavazott meg neki a Dumaszínház csapata. Az előadás egész évben megtekinthető lesz a Dumaszínházban!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!