Program


Evergreen - Válogatás Barbra Streisand dalaiból
2

Evergreen - Válogatás Barbra Streisand dalaiból

Náray Erika, Polyák Lilla, Szulák Andrea. A három népszerű énekesnő egy színpadon. A világhírű Barbra Streisand-dalok hozzák őket össze.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. december 6. vasárnap, 19:30

Barbra Streisand kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy-díjas amerikai színésznő, énekesnő, zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer. Korunk egyik legismertebb és legtermékenyebb előadója. Ő az első női zeneszerző, aki Oscar-díjat nyert “Evergreen” című dalával. Nem csak filmjei és dalai, hanem saját szerzeményei által is nagy népszerűségre tett szert.

Koncertjein a zenei élményen túl aktuális gondolatokat sugall, többször filozofikus mélységben és vallásos áhitattal.Zsidó származását mindig büszkén vállalta, Jentl című film-musicaljében a zsidó vallásos élet gondolatait és hagyományait mutatja be és mélyen visszanyúl ősei hitéhez.1963-ban 50 éve jelent meg első albuma The Barbra Streisand Album címmel, valamint 30 éve mutatták be Jentl című filmjét. Ez a két évforduló adja az aktualitását annak, hogy dalaiból, életművéből válogatva egy, két részes szimfonikus, vokális koncerttel tisztelgünk a művész munkássága előtt.

Nagyszerű és ismert dalok, kitűnő hazai énekesek és az idén 50 éves Stúdió 11 zenekar interpretálásában. Ézelmekkel teli hangulat várható, ahol a dalok mondanivalója még erőteljesebben hat majd a közönségre, és a zenekar speciális hangszerelésének köszönhetően is zenei különlegességre számíthat a közönség.

Ajánlatunk


10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és bensőséges. César Franck d-moll szimfóniája pedig a belga származású francia szerző német komolyságot árasztó opus magnuma.

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!