Program


BARBARA - rock musical

BARBARA - rock musical

Ivancsics Ilona és színésztársai
SZABÓ ELŐD - NAGY ISTVÁN: BARBARA
Zenés színmű  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 26. szombat, 18:00

Barbara története 1989 Erdélyben, a nagy változások évében indul. Egy fiatal lány története aki az életét övező káosz, és magánya ellenére csupán boldog szeretne lenni. De a politikai fordulatokat követően gyorsan kiderül, hogy a világ nem született újjá és a hatalom utáni vágy és a pénzéhség ÚJ szörnyekké tudja változtatni az embereket.  A darabban formálódó  konfliktusok a jó és a rossz harca, amelyből végül a hazugságot lebilincselő igazság és a magányt átölelő szeretet kerekedik felül és akkor mondhatnánk, hogy minden álmunk teljesült. De egy hollywood-i happy end-et mégsem öntünk a közönség nyakába, hanem inkább megfűszerezzük egy adag kárpát-medencei realizmussal, valóság szülte karcos humorral, és csavarunk a történeten még kettőt, hogy aztán legyen min elmélkednünk. Mindezt Szabó Előd virtuóz zenéje szövi át és teszi felejthetetlenné.

A darab alkotói a marosvásárhelyi Szabó Előd, akivel pár éve az X-Faktor elődöntőjében találkozhattunk, valamint Nagy István, a Marosvásárhelyi Nemzeti színház egyik színész/író/dramaturgja.

A rendező nem más, mint az Operettszínház művésze, a Nádasdy Kálmán-díjas Somogyi Szilárd, aki Marosvásárhelyen szerezte meg diplomáját.

Ajánlatunk


Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!