Program


Az Amadinda és Presser Gábor szilveszteri hangversenye

Az Amadinda és Presser Gábor szilveszteri hangversenye

Csak az jöjjön aki bírja…
Az Amadinda együttes és Presser Gábor szilveszteri koncertje.

Sztárvendég: Falusi Mariann

Közreműködik: Szabó Tamás (szájharmonika)

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. december 31. kedd, 22:45

2013 szilveszterének éjszakáján ismét az Amadinda és Presser zenéje tölti meg a Művészetek Palotájának hangversenytermét. Útjára indul a „zenevonat”, vidáman zakatolva hegyen-völgyön át, bebarangolva a zenetörténet kimeríthetetlenül gazdag és változatos korszakait. Klasszikus kompozíciók, egzotikus ritmusok, George Gershwin, Leonard Bernstein örökzöldjei és az elmaradhatatlan Presser dalok követik egymást

A már hagyománynak számító óévbúcsúztató-újévet köszöntő koncert egyik legfőbb vonzereje, hogy főként olyan produkciók hangzanak el, amelyek ritkán, vagy soha nem hangzottak még el és olyanok is, amelyek kizárólag egyszer, ezen a koncerten hallhatóak. A közönség csaknem másfél évtizede tartó érdeklődésére jellemző, hogy a koncertek évről-évre telt házak előtt zajlanak, sokan már hetekkel-hónapokkal az újabb koncert előtt biztosítják helyeiket.

Az első rész hagyományosan az Amadinda repertoárjának legnépszerűbb darabjaiból épül fel de már ebben a részben színpadra lép az est sztárvendége, Falusi Mariann. Az éjfél előtti perceket a hagyományoknak megfelelően Johann Sebastian Bach zenéje, az utolsó óévi pillanatokat, az Amadinda gongjainak zúgása tölti ki.

Míg a koncert első felét percre pontosan meg kell tervezni – hiszen elképzelhetetlen lemaradni az éjfél pillanatáról – a második rész már jóval kötetlenebb, időtartama függhet a közönség akaratától is. A második rész a megismételhetetlen pillanatoké. Az újév első produkciója hagyományosan egy Strauss polka, majd színpadra lép az est másik házigazdája, Presser Gábor. A „zenevonat” – az összes szereplővel együtt - a West Side Story legnépszerűbb részleteivel, örökzöld Presser dalokkal és az erre az alkalomra újrahangszerelt LGT számokkal ér a végállomásra.

Ajánlatunk


A mély és izgalmas történet három különböző korú nőt mutat be. Eltérő életutakat látunk, ám egyszer csak kirajzolódik, hogy a három nő tulajdonképpen egy, és ami a szemünk előtt pereg, az valójában egyetlen ember élettörténete.

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Kövess minket!


További ajánlataink


SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor Szép

Várkert Bazár, Rendezvényterem

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!