Program


4. Paloznaki Jazz Piknik Napijegy / Aug. 7.

4. Paloznaki Jazz Piknik Napijegy / Aug. 7.

Jazzanova nagykoncert, Amoeba, Fábián Juli, Little G. Weevil, meglepetés formációk, örömzenélések, Snétberger tanítványok: a 4. Paloznaki Jazz Piknik pénteki napja az augusztus egyik legnagyobb jazz bulijának ígérkezik.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 8. szombat, 16:00

2015. augusztus 7-8-án immár negyedszer rendezik meg a Paloznaki Jazz Pikniket a Balaton északi partján. A Homola Pincészet által szervezett fesztivál a tavalyi nyár nagy meglepetése volt: két nap alatt közel ötezren látogattak el a festői kis faluba. Paloznak utcái megteltek élettel, illatokkal, zenével, andalgó emberekkel, és ez idén sem lesz másképp! A Jazz Piknik a nyár egyik leghangulatosabb programja, fűben ülős jazz koncertekkel, naplementével, finom borokkal, tánccal. Mind a zenei kínálat, mind a közreműködők, mind a gasztronómia tekintetében igazán különleges, minőségi eseményre számíthatnak az idelátogatók.

2015-ben a szervezők 3 színpaddal és 15 felejthetetlen koncerttel készülnek. A Tájház udvara az élőzenés klubok felhőtlen hangulatát idézi, a Paloznak szélén felállított nagyszínpadon a csillagos ég alatt rangos előadókkal és különleges koncertekkel találkozhatnak a látogatók.

A T-Systems nagyszínpadon péntek este az Amoeba, Fábián Juli & Zoohacker, majd a nemzetközi jazz fesztiválok egyik legnagyobb sztárja, a Jazzanova ad koncertet. A Tájház udvarán a Homola Pincészet színpadon pénteken a Marosi Zoltán Band, Pribojszki Mátyás és zenekara, majd Little G. Weevil lép fel.

Aki szombatra is marad, az Candy Dulferrel, Gubás Gabival és Barabás Lőrinccel is találkozhat!

Találkozzunk Paloznakon augusztus leghangulatosabb hétvégéjén! Ez a fesztivál idén is más lesz mint a többi!

www.jazzpiknik.hu

4. Paloznaki Jazz Piknik Általános Szerződési Feltételek

 

Augusztus 7.

Nagyszínpad
18:00 - 19:00 Amoeba
19:30 - 21:00 Fábián Juli & Zoohacker
21:30 - 23:00 Jazzanova

 

Tájház Színpad
18:30 - 19:45 Marosi Zoltán Band
20:15 - 21:45 Pribojszki Band
22:15 - 23:45 Little G. Weevil

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

A gazdag látványvilággal készülő műsorban a Nemzeti Színház ifjú művésze, Herczegh Péter kelti életre a költő alakját. A költőét, aki Zsuráfszky Zoltán szavaival „mindig egy üstökös, egy géniusz marad, aki a forradalmiságával, a lelkével, a verseivel utat mutat.”

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!