Program


Bors néni
8

Bors néni

Bizony, az említett kalandvágyó, az eljön a színházba, és meglátogatja Bors nénit; cserébe pedig találkozhat Lackóval és Titilla macskával, a Nappal és a Holddal, Nyúl Elekkel, Jeromossal, a rákkal, és Bors néni többi kis barátjával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Tuesday, January 08 2013 3:00PM

Nemes Nagy Ágnes - Novák János: Bors néni
Mesejáték

Bors néni, Bors néni!
Lencsét visz és füstölt húst,
fenyőágat tobozzal,
friss időt, jó időt,
viszi-hozza az időt,
kerek nyolcvan esztendőt!
Ami jó van a világon,
születésnapján kívánom –
kinek?
Bors Józsefné, Balogh Borbálának,
Báthori utca 3.

Bizony, az említett Bors néninek ma van a nyolcvanadik születésnapja! Az ünnepségre pedig minden gyerek hivatalos. Aki elég kalandvágyó, az eljön a színházba, és meglátogatja Bors nénit; cserébe pedig találkozhat Lackóval és Titilla macskával, a Nappal és a Holddal, Nyúl Elekkel, Jeromossal, a rákkal, és Bors néni többi kis barátjával.

A Nemes Nagy Ágnes művei alapján készült mesejáték több mint harminc éve örvend töretlen népszerűségnek. Sikerének titka abban rejlik, hogy Bors néni és kis csapata bevonja a játékba az előadás kis nézőit is, akik ha kell, a fákat alakítják, vagy varázsszavakat mormolnak a játékmester irányításával. Novák János rendező már az eredeti tévéjáték megalkotásában is részt vett, azóta is nagy kedvvel és hittel vesz részt gyermekeknek szánt előadások létrehozásában. Dajka Margit egykori szerepét Csombor Teréz kapta, ő bolondozik, szaval és énekel majd az előadásra érkező lurkókkal.

Our offer


A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

Follow us!


Suggestions


Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

Gamer Symphony – látványos game music show ikonikus videójátékok zenéjével, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval és cosplay-show-val.

SZABADAKARAT >>>> Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A koncertszínházi előadás Petőfi Sándor és Szendrey Júlia szerelmét mutatja be a mai kor eszközeivel, innovatív színpadi megoldásokkal és népszerű…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.