Program


Bors néni
8

Bors néni

Bizony, az említett kalandvágyó, az eljön a színházba, és meglátogatja Bors nénit; cserébe pedig találkozhat Lackóval és Titilla macskával, a Nappal és a Holddal, Nyúl Elekkel, Jeromossal, a rákkal, és Bors néni többi kis barátjával.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. január 8. kedd, 15:00

Nemes Nagy Ágnes - Novák János: Bors néni
Mesejáték

Bors néni, Bors néni!
Lencsét visz és füstölt húst,
fenyőágat tobozzal,
friss időt, jó időt,
viszi-hozza az időt,
kerek nyolcvan esztendőt!
Ami jó van a világon,
születésnapján kívánom –
kinek?
Bors Józsefné, Balogh Borbálának,
Báthori utca 3.

Bizony, az említett Bors néninek ma van a nyolcvanadik születésnapja! Az ünnepségre pedig minden gyerek hivatalos. Aki elég kalandvágyó, az eljön a színházba, és meglátogatja Bors nénit; cserébe pedig találkozhat Lackóval és Titilla macskával, a Nappal és a Holddal, Nyúl Elekkel, Jeromossal, a rákkal, és Bors néni többi kis barátjával.

A Nemes Nagy Ágnes művei alapján készült mesejáték több mint harminc éve örvend töretlen népszerűségnek. Sikerének titka abban rejlik, hogy Bors néni és kis csapata bevonja a játékba az előadás kis nézőit is, akik ha kell, a fákat alakítják, vagy varázsszavakat mormolnak a játékmester irányításával. Novák János rendező már az eredeti tévéjáték megalkotásában is részt vett, azóta is nagy kedvvel és hittel vesz részt gyermekeknek szánt előadások létrehozásában. Dajka Margit egykori szerepét Csombor Teréz kapta, ő bolondozik, szaval és énekel majd az előadásra érkező lurkókkal.

Ajánlatunk


A musical karakterei napjaink népszerű hazai és nemzetközi sztárjainak reinkarnációi. A darab szereplői olyan rock és pop legendák neveit viselik, mint például Britney Spears, Ozzy Osbourne, Lady Gaga, Tina Turner, Madonna, Cindy Lauper, Pink, AC/DC, Mick Jagger, Presser Pici, Bródy Tini, Bono és Buddy Holly.

Kövess minket!


További ajánlataink


AZAHRIAH

Puskás Aréna

Az üstökösszerű karriert építő Azahriah az esemény súlyának megfelelően grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel…

Isteni végjáték Szép

Átrium

A Mindenható eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Isteni végjáték, a Kultúrbrigád utolsó előadásai az Átriumban!

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!