Vásároljon MasterPass™-szal jegyet A Játékkészítőre 25% kedvezménnyel a MasterCard támogatásával!

Új rendezésben, új és régi szereplőkkel, új és régi dalokkal, egyedi, hazai produkcióban még nem látott látványtechnikával érkezik idén decemberben újra a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show-musical. Az előadás egyszerre interaktív mesés kaland, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik.

Vásárolja meg jegyét A Játékkészítő 2015-ös előadásaira MasterPass-szal most 25% kedvezménnyel a MasterCard támogatásával!

Mi a MasterPass és hogyan vehető igénybe?

A MasterPass a MasterCard által biztosított egyszerű, gyors és biztonságos online fizetési mód, amelyet az OTPay mobilalkalmazáson keresztül vehető igénybe internetes vásárlásokhoz. Az OTPay digitális tárca alkalmazás bármelyik magyarországi bank által kibocsátott bankkártyával használható. További információk a MasterPassról és a MasterPass-képes OTPay mobilalkalmazásról: mastercard.hu/masterpass

Hogyan érvényesitheti kedvezményét jegyvásárláskor?

  • Töltse le okostelefonjára az OTPay MasterPass-képes digitális pénztárca alkalmazást.
  • Válassza ki ülőhelyét A játékkészítő megfelelő előadásának nézőterén.
  • A Kosár oldalon fizetéskor, a fizetési módok közül válassza a MasterPass lehetőséget.
  • Ezt követően a jegyekért fizetendő összeg automatikusan 25%-kal csökken.

  

 

Részvételi feltételek:

Az akcióban az InterTicket online jegyértékesítési oldalán regisztrált minden felhasználó részt vehet. Az akcióban meghirdetett kedvezmény kizárólag az InterTicket online jegyértékesítési oldalán, a www.jegy.hu online fizetési felületén A Játékkészítő című előadásra MasterPass-szal történő fizetés esetén érvényes. A kedvezményt az InterTicket olyan módon nyújtja, hogy a MasterPass-szal fizetendő végösszeget a kedvezmény mértékével csökkenti. Az akció 2015. november 24. - 2015. december 31. között érvényes. A promóció időtartama alatt egy felhasználó korlátlan alkalommal veheti igénybe a kedvezményt. A kedvezmény mértéke jegyenként 25%. A kedvezményt viszonteladók és kereskedők nem vehetik igénybe. A programban szereplő termékvásárlási kedvezmények nem vonhatók össze az InterTicket egyéb akcióival, árengedményeivel. Az InterTicket fenntartja a jogot az akció módosítására, korábbi lezárására.

Általános tájékoztató a MasterPass fizetési módról:

A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes digitális tárcával gyorsan és biztonságosan vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő online kereskedőnél.

- Több idő marad vásárlásra: a fizetés gyors és egyszerű online fizetés okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül.
- A MasterCard online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia.
- A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.

Hogyan működik?
A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, a MasterPass-képes mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden webáruházban fizethet vele online, ahol a Buy with MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.
Hogyan lehet saját MasterPass-képes digitális tárcája?
1. Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik MasterPass-képes digitális tárca mobilalkalmazást.
Magyarországon aktuálisan elérhető MasterPass-képes digitális tárcák:
www.mastercard.hu>>szolgáltatások>>MasterPass
2. Regisztrálja benne MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve.
A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot.
3. Ezután bármely MasterPass elfogadóhelyen – ahol a „Buy with MasterPass” gombot látja - fizethet a letöltött MasterPass-képes mobilalkalmazással, vagyis saját digitális tárcájával.

Hogyan fizethet MasterPass segítségével?
1. A webáruházban válassza ki a kívánt árut vagy szolgáltatást.
2. Kattintson rá a „Buy with MasterPass” gombra.
3. Válassza ki a listából az Ön által használni kívánt digitális tárcát.
4. Adja meg mobiltelefonszámát.
5. Ezt követően a mobiltelefonján nyissa meg az alkalmazást.
6. Válassza ki a fizetésre használni kívánt bankkártyát.
7. Hagyja jóvá a fizetést mPIN kódja megadásával.
8. Eztán Ön kilép a digitális tárcából, és visszakerül a webáruház oldalára.
9. A fizetést a webáruház megerősíti.
További információra vagy segítségre van szüksége?
A mastercard.hu oldalon többet is megtudhat a MasterPass fizetési módról és a digitális tárcákról.
Ha digitális tárcájának használatával kapcsolatban szeretne segítséget kapni, kérjük, keresse saját digitális tárcájának működtetőjét.
Miért előnyös MasterPass-szal, azaz digitális tárcával fizetni?

EGYSZERŰ
- Vásároljon egyszerűen: a MasterPass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken.
- A fizetési oldalon egyetlen kattintással fizethet. Ezután bármikor biztonsággal hozzáférhet a kártyáihoz és további adataihoz, amikor MasterPass-szal fizet.
- Nem csak Magyarországon fizethet vele: segítségével a külföldi webáruházakból is vásárolhat.
- Abban az esetben, ha a webáruház ezt lehetővé teszi, a MasterPass digitális tárcában elmentett szállítási címet is használhatja.
- A MasterPass-t elfogadó kereskedők által támogatott hűségkártyák esetében a hűségpontjait is gyűjtheti majd digitális tárcájában.

MEGBÍZHATÓ
- Vásároljon a MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard stabil, többszintű biztonságának előnyeit!
- A MasterCard globális fizetési hálózatával Ön biztonságban érezheti magát. A MasterPass a legmagasabb szintű biztonsági védelemmel van ellátva.
- A kereskedőnek a tárcában rögzített adatok közül csak a szállítási és a számlázási címet kell átadnia, az Ön bankkártya adatait a kereskedő nem láthatja, ami kizárja az ezzel járó kockázatokat.

Kövess minket a Facebookon:

 
 

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!