Programm


Zeneladik Hajós Andrással

Zeneladik Hajós Andrással

ZENELADIK – zenés ismeretterjesztő előadás Hajós Andrással, Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával havonta a Bárka színház Cseh Tamás termében (Kb. 1,5 órás foglalkozás)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: 2012. März 3. Samstag, 15:00

A MeseLadik gyermek-szín-játék sikerén felbuzdulva idén ősszel elindul új, gyermekeknek (és szüleiknek) szóló zenés foglalkozás, a ZeneLadik. Ezen a rendhagyó „zeneórán” senkinek sem kell csöndben maradnia, sőt nem kell egyenesen ülve, ijesztő kérdésekre válaszolni sem.

A ZeneLadikot Hajós András kormányozza, az első tiszt (Fekete-Kovács Kornél) és a legénység (a Modern Art Orchestra) segítségével. Erre a bő egy órára zeneszerzővé, dalszövegíróvá, vagy előadóvá válhat minden gyermek, aki ehhez kedvet érez.
A hétvégi zenés délelőttökön úgy ismerkedhetnek meg egy komplett jazz big band hangszerparkjával, a hozzájuk tartozó muzsikusokkal, és a zeneszerzés kulisszatitkaival, hogy közben semmiben sem kell, de sok érdekes dologban részt lehet venni.

Ön például meg tudja állapítani, hogy gyermeke képes-e jazz slágert hangszerelni? Ha kíváncsi a válaszra, tartsanak velünk egy utazásra! 120 cm-nél magasabb szülők az előadást ingyen látogathatják!

Ha az előadás után gyermeke továbbra is ellenáll, Ön akkor is eljöhet a Modern Art Orchestra egész estés koncertjeire. Figyelje műsorunkat! (Csak nehogy a baby sitter is értesüljön róla…)


Unser Angebot


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Follow us!


Angebote


Művészek a Művészetért - Jótékonysági Gála

RaM-ArT Színház

Csodálatos hangok, elbűvölő koreográfiák és a művészet fénye találkozik ezen a különleges eseményen.

Szállj fel szabad madár

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Honfoglalás, Európa, Magyarország, Nemzeti dal, Hazám, hazám, István, a király, … Magyarország ikonikus dalai két felvonásos, 21. századi látványvilágú nagyszabású…

Elem Szkéné Színház - Ördögkatlan Fesztivál

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!