Event listings

6,815 events 4,050,525 tickets

Suggestions


Kakuk Marci

Új Színház

A legendás film- és könyvsiker színpadi adaptációja, zenés bohóság címszerepben Szakács Tiborral, 2015. február 17-től ismét az Újszínház műsorán!

Hajnóczy Soma, kétszeres világbajnok illúzionista és Felméri Péter, humorista vadonatúj estje a Dumaszínházban! Humor, illúzió, szórakozás! Tökéletes Valentin-napi ajándék!

A Nemzetközi kiállítás először Magyarországon! Váltsa meg jegyét 2015. december 24-ig online, 20%-os early bird kedvezménnyel

 

Hiánypótló előadás az Érzelmi intelligenciáról! - amely MINDENT meghatároz, eldönt, eredményez, és kialakít a kapcsolatainkban.

Negyvenen vagyok

Millenáris Teátrum

A színházi eszközöket és filmes megoldásokat ötvöző előadás a Broadway deszkáin már jól ismert és rendkívül sikeres One-Man-Show műfaj első hazai produkciója,…

Szíj Melinda lemezbemutató koncertje

Marczibányi Téri Művelődési Központ

Szíj Melinda elkészítette harmadik, kifejezetten neki írt, immár csak saját dalokat tartalmazó nagylemezét. Fellépésein szerepelnek Barbra Streisand és Edith piaf dalai.

 

A jótékonysági koncert bevételével a szervezők az izombeteg gyermekek hétköznapjait igyekeznek könnyebbé tenni, valamint nyári táborozásukat is támogatják.

Ördögölő Józsiás

Budapesti Operettszínház

A Somogyi Szilárd rendezésében bemutatásra kerülő mesejátékot Tamási Áron 1952-ben írta. Valódi mesejáték kicsiknek és nagyoknak: hazaszeretetről, árulásról, és sok megpróbáltatásról...

G. F. Händel: SAMSON

Zeneakadémia

Korhű hangszerekkel szólal meg Händel monumentális oratóriuma, nagy kórussal, barokk éneklésben tapasztalt szólistákkal, február 28-án.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!