Event listings

0 events 0 tickets

Suggestions


Mátyás király álruhában… Finom humorral átszőtt, zenés, monstre históriás játék kicsiknek és nagyoknak, az ÚJSZÍNHÁZ műsorán!

Gerendás Családi Zenekar koncertje

Holdvilág Kamaraszínház

A Holdvilág Kamaraszínház jubileumi eseménysorozatának következő vendége a Gerendás Családi Zenekar. Ezen az estén Gerendás Péter idén először koncertezik gyermekeivel.

Fontos segítség, amikor veszteség ér bennünket... Veszteségeink feldolgozása - nem könnyű feladat. Amikor valami fontos megváltozik az életemben, és kénytelen vagyok továbblépni,…

 

José Cura & Mahó Andrea

Papp László Budapest Sportaréna

Mahó Andrea (eMeRTon és Artisijus díjas színésznő, énekesnő) koncertjének kiemelt fellépője a világhírű argentin operaénekes, a sokoldalú José Cura.

A mosoly országa

Budapesti Operettszínház

A "különböző népek gyermekeinek szerelme" problémakör gazdagodik tovább a bőrszínek és a kulturális értékek sokszor nehezen összebékíthető konfliktusain keresztül ebben az operettben.

PROJEKT_LULU*

Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház

A II. TITÁNium Színházi Szemle Jurányi-díjas előadása Frank Wedekind századfordulós drámája és kortárs dokumentarista szövegek felhasználásával a nőkérdést járja körül.

 

Hooligans Valentin napi koncert

Barba Negra Music Club

A szerencsi rockerek Valentin nap alkalmából is visszatérnek a Barba Negrába, hogy boldogsággal teli rock n' rollt csempésszenek a szerelmes és magányos…

Nyomorultak

Szegedi Szabadtéri Játékok

A Victor Hugo monumentális regénye nyomán született darabot a Szegedi Szabadtéri közönsége 27 év után láthatja újra.

A nagy múltú zenekar élén Héja Domonkos fogja elvezényelni Kodály Fölszállott a páva-variációit és a Psalmus Hungaricust valamint Bartók Táncszvitjét.

 

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!