program


HARDFLOOR - live (cocoon.net - D)

HARDFLOOR - live (cocoon.net - D)

Jön a német techno és acid trance páros, a Hardfloor  Læs mere

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Fredag, 11. Maj 2012 21:00

Hazánkba látogat a techo és az acid trance két kiemelkedő szereplője, Ramon Zenker és DJ Oliver Bondzio, azaz a Hardfloor. A német duó jelenleg Európa legmeghatározóbb technozenei istállójában, a Sven Vath által alapított Cocoon-nál munkálkodik. Május 11-én az Akvárium Klub fényárban úszik majd. Több színtéren folynak az események. Az est folyamán 10 dj, 3 Live-act, 5 VJ csapat és számos meglepetés "akció" gondoskodik arról, hogy ez ne csak egy szimpla hétvégi buli legyen.

A Hardfloor ma is aktív zeneszerző páros. Nemrég megjelent albumuk és számtalan új kislemezük ismét reflektorfénybe helyezte őket, meghozva ezzel Hardfloor és az acid sokadik virágzását.

1991-ben Ramon Zenker producer és DJ Oliver Bondzio megalapították a technot és acid trance-t játszó Hardfloort. A német duó 1992-ben az Acperience számukkal kábította el a világot. Ez a számuk mérföldkőnek számít a techno kultúrában, ugyanis ekkor használták először az azóta is közkedvelt sémát, amit legegyszerűbben így lehet megfogalmazni: „kiállás-felpörgetés-szétesés”. A hatás pedig amit ezzel a módszerrel elértek, nem más, mint a teljes katarzis.
A kevésbé dallamos, ámde annál inkább ritmusos zenéjük alapját a ’82-ben piacra dobott TB-303 nevű szintetizátor egyedi hangzása adja. A TB-303 eredeti funkcióját tekintve gitárosoknak lett tervezve azért, hogy basszus kísérettel segítse a gyakorlást, ám erre gyakorlatilag alkalmatlan volt a hangszer. Így a számkivetett TB-303 végül az elektronikus zenében találta meg helyét.
A Hardfloor olyan nemzetközi ikonok zenéit remixelte, mint például a Depeche Mode, Mike Oldfield vagy Anne Clark. Aki tehát egy kis old school acid érzésre vágyik, nem is találhatna megfelelőbbet, mint a Hardfloor zenéjét. Lendületességüket és energiájukat különleges hangulatú live act-eken keresztül közvetítik a trance kedvelőknek.

Aktuelt


Az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes és utánpótlás csoportjainak 2023/2024-es évadzáró gálaműsora.

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete és történetei, amelyekkel szeretné jobbá tenni mindenki életét! A Túl minden határon-est méltó folytatása a Föld minden pontjáról most Önökhöz érkezik!

Follow us!


PÅ PLAKATEN


Szeretetkert - Körmend

Körmend

Szeretetkert improvizációs előadás a párkapcsolatról Körmenden június 15-én Schell Judit, Pálmai Anna, Szabó Kimmel Tamás, Mészáros Máté és Dr. Piczkó…

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.