Program


Alt duett

Alt duett

Alt duett
VALLAI PÉTER KORTÁRS ELŐADÓMŰVÉSZETI FESZTIVÁL - VERSENYPROGRAM

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. február 20. péntek, 16:00

A remek előadásairól ismert humoristanő, Bach Szilvia, ezúttal olyan témához nyúl, melyről mindenki tud, de keveset beszél, és még kevesebbet tesz e probléma megoldására.

A darab két hősnője, egy színésznő és egy írónő. Régi barátság fűzi őket egymáshoz. Talán már nem is emlékeznek olyan időkre, melyet egymás nélkül töltöttek el. Hol az egyik, hol a másik sétál az élet napos oldalán, de soha, egy pillanatra sem feledkeznek meg azokról az időkről, mikor még együtt nélkülöztek. Barátságuk nemcsak a keserves időszakok szakítópróbáját állta ki érülésmentesen, de a boldogság, a sikeresség időszakát is. A darab kezdetén éppen az írónőnek "fut a szekere", míg a színésznő éli a tehetséges művészek jelenleg tapasztalható mellőzöttségét. Az írónő ezen próbál segíteni, de minden igyekezete lepattanni látszik barátnőjéről. Érthetetlen is ez a makacs visszautasítás, amelyen nem fog sem szigor, sem hízelgés, sem a közös emlékek széles skálájának felsorolása.

"A két barátnő azonban ennek ellenére végigbohóckodja, végigénekli egyre komolyabb fordulatokat vevő beszélgetésüket, egészen addig, míg ki nem derül, hogy ..."

Hangszerelte: Deseő Balázs

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!