Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Malek Andrea Soulistic - Yiddish Swing

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Malek Andrea Soulistic - Yiddish Swing

Malek Andrea és Jáger Bandi a Zsidó Kulturális Fesztivál visszatérő vendégei. Műsorukban híres magyar és külföldi zsidó dalszerzők műveiből válogatnak, újdonságként idén Malek Andrea a legkedvesebb jiddis és izraeli dalait énekeli el, hogy átadja nekünk a jiddis swing életérzést.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 3. kedd, 19:00

Malek Andrea és Jáger Bandi a Zsidó Kulturális Fesztivál visszatérő vendégei. Műsorukban híres magyar és külföldi zsidó dalszerzők műveiből válogatnak, újdonságként idén Malek Andrea a legkedvesebb jiddis és izraeli dalait énekeli el, hogy átadja nekünk a jiddis swing életérzést. Lehet, hogy furcsa kombinációnak tűnik, de annál nagyszerűbb, ráadásul több évtizedes hagyománya van: az új hang az 1930-as évek végén született, amikor az Andrews Sisters Minnesotából egy elfelejtett jiddis dal ellenállhatatlan swingverzióját rögzítette. Malek Andtitól olyan szívhez szóló, szép dallamokat is hallhatunk, mint a nemrég elhunyt zeneszerző, Michel Legrand két legnagyobb slágere, a „Summer knows” és a „Windmills of your mind”, vagy Seress Rezső „Szomorú vasárnapja”, és természetesn nem maradhat el a „Jiddishe Mame”, és a „Bei mir bistu shein” sem. Jáger Banditól pedig a megszokott felemelő és különleges hangszerelésben szólal meg a gyönyörű „Ose shalom” és a „Jerushalajim shel zahav”.

 

Jegyár: 4000 Ft

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Kövessen minket!


További ajánlataink


akár -20%
Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Jegyvásárlás

Nagyzenekari koncert: Tüür, Schumann, Sibelius Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!