Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: A világ tetején - Dina zenekar koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: A világ tetején - Dina zenekar koncert

A Dina Zenekar új projektjéhez olyan világszínvonalú zenei kiválóságok szegődtek, mint Balázs József zongoraművész, Czibere Jószef ütős, és oszlopos tagként maradt továbbra is a népzene verhetetlen virtuóza, Szokolay Dongó Balázs.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 5. csütörtök, 19:00

Pandzarisz Diánát joggal emlegetik a szefárd zene királynőjeként, hiszen ő és zenésztársai az ősi szefárd zsidó dallamokat sikeresen vegyítik a popzenével, használva a Drum&Bass és az R&B elemeit, méghozzá Dina saját dalszövegeivel. A csontvelőig hatoló zsidó népzene izgalmas találkozása ez a könnyűzenével, nem csoda, hogy eddig soha nem hallott, egyedi és experimentális repertoár az övék.

 

A Dina Zenekar új projektjéhez olyan világszínvonalú zenei kiválóságok szegődtek, mintBalázs Józsefzongoraművész,Czibere Jószefütős, és oszlopos tagként maradt továbbra is a népzene verhetetlen virtuóza,Szokolay Dongó Balázs.

 

Jegyár: 4000 Ft

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!