Program


Zorán Koncert

Zorán Koncert

Zorán és zenekara Nagykanizsára érkezik!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 3. szerda, 19:00

A tavaszi turné keretén belül ellátogat Nagykanizsára is, a töretlen népszerűségnek örvendő Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művész. Zorán hosszú évek óta ikonikus alakja a magyar zenei iparnak, hiszen dalai megunhatatlanok, személyisége lebilincselő.
Az elmúlt bő két évtizedben Zorán majd minden évben nagykoncerttel örvendeztette meg közönségét. Tizenegyszer lépett fel a Budapest Sportarénában, öt alkalommal dupla koncerten a Művészetek Palotájában, de játszott zenekarával a Vígszínházban, az Erkel Színházban és más nagyobb koncerthelyszíneken is.
Zorán ezúttal is bátran válogat gazdag repertoárjából. A színpadon igazi zenei csemegéket szólaltat meg, de a programjából természetesen nem hiányozhatnak a „kihagyhatatlan”, erejükből az évtizedek során mit sem vesztő dalok sem. A vendégek most is erre számíthatnak: különlegességekkel és érzelmekkel teli estére, gondosan összeválogatott, változatos szerzeményekre. Koncertje kétségkívül magas színvonalú és meghitt élményt nyújt majd.
Közreműködnek: Sipeki Zoltán, Gátos Iván, Csányi István, Óvári Éva, Kabelács Rita, Péter Barbara

Jegyár elővételben a 12. sorig 6.500,- Ft, az előadás napján 7.000,-
Jegyár elővételben a 13. sortól 5.500,- Ft az előadás napján 6.000,- Ft

Jegyinfó: 06-30/353-4230

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Kövess minket!


További ajánlataink


Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!