Program


Zhang Zhong Shi zongoraestje

Zhang Zhong Shi zongoraestje

Zhang Zhong Shi (张中石) a tavalyi Benczúr házban tartott nagysikerű teltházas zongoraestje után ismét szólóesttel tér vissza, immáron végzős zeneakadémistaként.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 19. kedd, 19:30

A Budapesten született zongoraművész 2003-ban, 7 évesen, az általános iskolával párhuzamosan kezdte meg a zenei tanulmányait.
Már nagyon fiatalon számos versenygyőzelmet aratott, előbb a helyi versenyeken, később országos, illetve nemzetközi versenyeken. 2008-ban nívódíjat nyert az Országos Bartók Béla zongoraversenyen, 2012-ben diáktársával I.díjat az Országos Négykezes és Kétzongorás Versenyen, illetve az olaszországi Nemzetközi Euterpe Zenei Versenyen a III. díjat ítélte neki a Marcello Abbado által vezetett zsűri. 2014-ben felvételt nyert Eckhardt Gábor zongoraosztályába a Tóth Aladár Zeneiskolába. 2015-ben fellépett a Művészetek Palotájában a Budapesti Fesztiválzenekar által rendezett Sztravinszkij-maratonon, amelyet élőben közvetített a Bartók Rádió. 2016-tól a Zeneakadémia hallgatója. 2017-ben egyike volt azon 10 zeneakadémiai hallgatónak, akiket a Bank of China ösztöndíjjal támogatott, és amelynek gáláján szóló zongoraműsorral léphetett fel a Zeneakadémia Nagytermében.
Jelenleg Eckhardt Gábor és Baranyay László a tanárai

张中石,现就读于李斯特音乐学院钢琴系,从师著名钢琴家 Eckhardt Gábor和 Baranyay László教授。
继2018年在Benczur House首次成功举办个人独奏音乐会后, 大学 毕业前夕 ,张中石将在布达佩斯著名音乐厅Duna Palota再次举办专场独 奏音乐会,用钢琴来诠释他对欧洲古典音乐的深刻理解和热爱。
张中石出生于匈牙利布达佩斯,极具音乐天赋。7岁开始触碰钢琴,便一发而不可收,对音乐近乎痴迷。2008年初次参加全国巴托克钢琴比赛 即夺得了第二名的骄人成绩。2012年,他和小伙伴安德鲁森合作斩获全国 四手联弹钢琴大赛冠军。同年还获得了意大利国际Euterpe 音乐比赛的季 军,意大利著名音乐家Marcello Abbado担任该赛事的评委主席,足见此 赛事规格之高。2014年张中石更被Tóth Aladár 音乐学校Eckhardt Gábor 教授的钢琴班录取。
2015年他参加了由布达佩斯艺术节在布达佩斯艺术宫举行的钢琴演 奏,巴托克电视台对他的全场演出进行了直播。2016年,张中石顺利考入 了著名的李斯特音乐学院钢琴系,2017年即获得了李斯特音乐学院中国银 行奖学金,在李斯特音乐大厅的盛大颁奖典礼上,激情演奏了柯达依的著 名钢琴曲。

Ajánlatunk


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Kövessen minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - SZÓLÓ ZONGORA KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Egy zongora és egy hang, amely betölti a koncerttermet Nyári Károly egyedülálló Szóló zongora koncertjén 2024. június 1-én a Kongresszusi…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!