Program


Zenekaros Musical Gála

Zenekaros Musical Gála

zenekaros musical gála, a műfaj legismertebb zenészeivel
Szulák Andrea, Csengeri Attila és Egyházi Géza közreműködésével

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 18. vasárnap, 19:00

Gálaműsorunkban a világ musical irodalmának legjavából válogatott ismert dalok és feldolgozások hallhatóak, többek között a Nyomorultakból, az Evitából, az Elisabethből, a Hair-ből, az Operaház Fantomjából, valamint a Hotel Mentholból és a Mozart!-ból.

Szulák Andrea
EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető.
Külföldön sokáig tánczenész volt. Később az új Neoton énekesnője lett. 1992 és 1994 között a Rapülők zenekarral dolgozott. 1998-ban kezdte meg a tévés karrierjét és azóta is számos műsor vezetőjeként láthatjuk. Folyamatosan játszik színházban is. Leggyakrabban musicalekben és zenés darabokban szerepel. Jelenleg többek között az Ének az Esőben és a Rebecca című előadásokban láthatjuk.

 Egyházi Géza
12 évig dolgozott felszolgálóként egy éneklő-pincéres étteremben. Egy zongorista felfedezte a hangját, azóta tanult énekelni. A pozitív visszajelzések hatására meghallgatásokra kezdett járni, és sorra érkeztek kisebb-nagyobb felkérések, szerepek. Ismert és elismert aztán 2007 júniusában lett, a Vámpírok Bálja című előadásban Von Krolock szerepében, amit azóta is nagy sikerrel játszik. Folyamatosan láthatjuk musical és operett előadások főszerepeiben az ország számos színházában. 2010-ben musical-operett kategóriában átvehette a Gundel Művészeti Díjat. Jelenleg többek között a Nyomorultak, a We will rock you, a Macskák és a Csárdáskirálynő című előadásokban láthatjuk.

Csengeri Attila
Csengeri Attila elsőéves főiskolás kora óta egy-két karakterszerepen kívül főszerepeket játszik világsikerű musicalekben. 2002-ben megkapta a Pécsi Nemzeti Színház Nívódíját, valamint 2003-ban „Az év musicalénekese” eMeRTon-díjat.
Főiskolás korában már az első év végén felkérték a Rock Színházban Várkonyi Mátyás Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című regényéből írt musicalje címszerepére, és még főiskolásként a Légy jó mindhalálig-ban is szerepet kapott. Másfél évig Stuttgartban vendégszerepelt, ahol 264-szer játszotta Christ a Miss Saigonból. 1998-tól Istvánt játszotta a Magyar Színházban, majd 1999-ben Pécsett a Jézus Krisztus szupersztárban szerepelt. Azóta számos bemutatón vett részt szerte az országban. Jelenleg többek között a z Operaház Fantomja, a Nyomorultak és a Dorian Gray című előadásokban láthatjuk.

Ajánlatunk


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Kövess minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!