Program


Zempléni Fesztivál, Malek Andrea és a Budapest Jazz Orchestra

Zempléni Fesztivál, Malek Andrea és a Budapest Jazz Orchestra

A Budapest Jazz Orchestra 1998-ban alakult Magyarország egyetlen professzionális big band-jeként. A zenekar a tradicionális big band felállást követi: 5 szaxofon (2 tenor szaxofon, 2 alto szaxofon, 1 bariton szaxofon), 4 posan (3 harsona, 1 basszus harsona), 4 trombita, valamint a zongorából, bőgőből, gitárból és dobból álló ritmusszekció.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 15. hétfő, 19:00

A BJO Európa egyik legjobb big band-je, amit számos belföldi és külföldi díj, elismerés is bizonyít. Repertoárja a jazzirodalom klasszikusaitól a modern kortárs jazzig terjed. A zenekar műsorában kiemelt helyet foglalnak el a saját szerzeményű kompozíciók, illetve az egyedi hangvételű nagyzenekari hangszerelések. Koncertjeiken a magyar jazzélet kiválóságai mellett, a zenekar számos olyan kitűnő, világhírű szólistával dolgozott együtt, mint: Peter Erskine, David Liebman, Johnny Griffin, Maria Baptist, Ray Anderson, Butch Lacy, Eleonor Jahanson, Carol Cass, Kyle Gregory. Malek Andrea többszörös Artisjus és EMeRTon-díjas színésznő, énekesnő. A jelenleg Bécsben élő művésznő számtalan koncerten dolgozott együtt a Budapest Jazz Orchestrával. Műsorát Broadway-slágerek, és energikus latin big band hangszerelések, valamint a zenekar által átdolgozott, ismert magyar slágerek alkotják.

Jegyár: 1500 Ft                             

Kedvezményes jegyár június 30-ig: 1200 Ft

Helyfoglalás az érkezés sorrendjében.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövess minket!


További ajánlataink


Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!