Program


Zempléni Fesztivál, Lanner Kvartett

Zempléni Fesztivál, Lanner Kvartett

A Lanner Kvartett 2012 nyarán a Budapesti Fesztiválzenekar tagjaiból alakult azzal a céllal, hogy felelevenítsen egy régi, 200 éves tradíciót, a házi-muzsikálást.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. augusztus 15. hétfő, 19:00

Tagjai eltökéltek abban, hogy erre a régi bécsi tradícióra támaszkodva keltsék újra életre a koncertezésnek ezt a formáját, amely a XIX. század eleji polgári szalonokban oly népszerű volt, előadásaikat éppen ezért nem is koncerteknek, hanem zenés vendégségnek hívják. Az elmúlt években közel száz koncertet adtak országszerte, és többek között felléptek New Yorkban, Londonban, Barcelonában, Szófiában.

„Mi a Lanner Kvartett tagjai hisszük, hogy a jó zenét ma is mindenki szereti, de a komolyzenei előadóművészetnek megújulásra van szüksége, hogy újra csábító legyen a nagyközönség számára! Ezért együttesünk, amely egy kulturális „start-up” vállalkozás, kimondottan azzal a céllal alakult, hogy egy teljesen új, stílusában, működésében, műsorválasztásában és zenei felfogásában a hagyományostól radikálisan eltérő módon jelenjünk meg a kulturális életben. E filozófia mentén talán nem meglepő, hogy szinte mindenben eltérünk a jól becsontosodott kvartett-sztereotípiától. Rendhagyó módon cselló helyett nagybőgővel játszunk, előadásaink interaktívak, műsorainkba meglepetéseket tűzdelünk, legtöbbször saját átiratainkat játsszuk.”

Közreműködik:

Slemeczi Gábor – hegedű

Kostyál Péter – hegedű

Fekete Zoltán – brácsa

Martos Attila – nagybőgő

Jegyár: 2000 Ft

Kedvezményes jegyár június 30-ig: 1600 Ft

Helyfoglalás az érkezés sorrendjében.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

vígjáték két részben

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!