Program


ZajonGO koncert I. - Babar története Poulenc zenéjével (koncert gyerekeknek 8-12 éves korig)

ZajonGO koncert I. - Babar története Poulenc zenéjével (koncert gyerekeknek 8-12 éves korig)

2017-től új ifjúsági sorozattal jelentkezik a Concerto Budapest. A ZajonGO sorozat az iskolás korosztályt, a 8-12 éves fiatalokat szólítja meg, akik szívesen indulnak zenei felfedezőutakra.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 21. szombat, 16:00

Az első koncert alapmeséje Babar története lesz, melyhez Poulenc írt gyönyörű zenét, de rajta kívül még számos zeneszerző műve kapcsolható a témához. A koncert szerkesztője, és műsorvezetője Simon Izabella zongoraművész lesz.

 „Általában egy Weöres Sándor verssel hangolódunk rá az előadásra, ahol nagyon sok fajta művészeti ág találkozik. Az aktuális témával kapcsolatba hozható zenékhez képzőművészeti alkotásokat, főként festményeket vetítünk – Chagall, Renoir, Klee, Miro képeit többek között – egyfajta szabad asszociáció alapján. Mint ahogy a gyerekek is szinte ösztönösen használnak egyszerre többféle művészeti ágat – például rajzolás közben dudorásznak vagy zenét hallgatnak – ugyanúgy törekszem arra, hogy a műsor egy órája alatt találkozhassanak az összművészetek. Történethallgatás közben például egy meseillusztrátor rajzol a színpadon – így a gyerekek beleshetnek az alkotás folyamatába is.             

A sorozat további előadásai: 2017.03.25. 16:00; 2017.04.29. 16:00

a 3 koncert bérletára: 2900,-Ft

jegyár: 1100,-Ft

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: a születéstől a kiskamaszkorig az élet minden nyűge.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!