Program


Yotam Ben-Or Quartet (IL)

Yotam Ben-Or Quartet (IL)

Jazzszínpadokon ritka látvány a szájharmonika, hát még, ha szólóhangszerként használják, ahogy Yotam Ben-Or teszi kvarettje élén. Persze ehhez szükséges egy nagy fokú invenció és hangszertechnikai jártasság, ami alkalmassá teszi őt a zenekarvezetői és szólista szerepre.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 11. szombat, 20:00

 Yotam Ben-Or ban mindez megvan, a meglehetősen melodikus kompozíciókat szerzőként is jegyző zenészről például a Bass Musician Magazine azt írta, „olyan színvonalon játszik, ami Stevie Wonder rangjára emeli őt”.

Yotam Ben-Or a Jeruzsálem környékén fekvő Nataf faluban született és nőtt fel, itt kezdett szájharmonikán tanulni 11 évesen a nagybátyjától. Érettségi után Tel-Avivba költözött, ahol a Tel-Aviv Conservatory és a New York-i The New School for Jazz Studies közös ösztöndíjával folytatta zenei tanulmányait. Mindeközben Izrael legjobb zenészeivel volt lehetősége együtt dolgozni, 2013-ban pedig felkerült a bőgős Avishai Cohen válogatásában készült albumra, mely az All Original – Best Young Israeli Jazz címet viseli.

Ben-Or 2014-ben New Yorkba költözött, hogy a New Schoolban tanulhasson. Zenekarával olyan koncerttermekben és fesztiválokon lépett fel ezidőtájt, mint a Jazz at Lincoln Center, a Carnegie Hall, a Bric JazzFest. Emellett olyan zenészektől tanult és dolgozott együtt, mint a bőgős Avishai Cohen, Gregoire Maret, Jason Moran, Sonex és még sokan mások. A szájharmonikás 2018 júniusában elkészítette saját szerzeményeket tartalmazó, debütáló albumát Sitting on a Cloud címmel, 2022-ben pedig újabb lemezzel jelentkezett, mely az Endless címet viseli.

Közreműködik:

Yotam Ben-Or - szájharmonika
Guy Moskovich - zongora
Alon Near - bőgő
Alon Benjamini - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

zenés party két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Két házaspár összeül, hogy egyszer s mindenkorra rendezzék fiaik konfliktusát. A találkozó vitába torkollik, felfedve minden szereplő valódi arcát.

A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!