Program


Yasmina Reza: Művészet

Yasmina Reza: Művészet

A kortárs francia író-színésznő, a félig magyar származású Yasmina Reza Művészet című darabja Pájer Róbert rendezésében.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 19. péntek, 19:00

Az írónő a műért 1994-ben Molière-díjat kapott. A darabbeli három férfit Lux Ádám, Megyeri Zoltán és Quintus Konrád alakítják. 

Yasmina Reza tollából származnak az Egy élet háromszor és Az öldöklés istene című darabok is, mindkettőt játszották már Budapesten is - az utóbbiból nemzetközi koprodukcióban film is készült.

Yasmina Reza: Művészet

A középpontban egy fehér alapon fehér csíkokkal ékesített festmény és három régi barát áll. Egyikük megveszi a festményt, ami nagyon drága. Talán egy barátságba kerül. Vagy esetleg még többe.

A francia szerzőnő sziporkázó szövegében egymást követik a feszült és komikus pillanatok, a Művészet egyszerre nevettet és elgondolkodtat. Szó lesz titkokról, hazugságokról, az emberi kapcsolatok bonyolultságáról, és egy kicsit a művészetről is. Hiszen eligazodni, idomulni, engedni vagy éppen csökönyösnek lenni: művészet.        

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

zenés party két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

Varnus Xaver őszi turnéján egy lenyűgöző tehetségű ifjú hegedűvirtuózzal, a Hollandiában született Bácsy-Schwartz Zoltánnal osztja meg a pódiumot, akivel Bach…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!