Program


XIV. Louis Armstrong Jazzfesztivál / Pénteki napijegy – június 30.
2

XIV. Louis Armstrong Jazzfesztivál / Pénteki napijegy – június 30.

XIV. Louis Armstrong Jazzfesztivál, 2017. június 30. - július 2.
Az ország egyik legrangosabb, világszínvonalú jazz fesztiválját a nemzetközi jazz kultúra kiemelkedő és nagy múltú képviselői, valamint magyarországi neves jazz zenészek és együtteseik színesítik ebben az évben is a Nógrád megyei Bánkon.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. június 30. péntek, 19:00

Idén Ella Fitzgerald, tizenháromszoros Grammy-díjas jazzénekesnőre, a jazzéneklés legendás dívájára emlékezünk műsorunkkal, születésének 100. évfordulója alkalmából. Így az idei Fesztivált az „Ella 100” mottó fémjelzi.

A fesztivál zenei repertoárja Ella Fitzgerald köré szerveződik, igyekszünk megeleveníteni és felidézni dallamokat a legendás énekesnő zenei hagyatékából és abból a zeneiségből, amelyet Ő képviselt.

Számos világhírű jazz zenész nem először fordul meg a bánki Jazzfesztiválon, sőt többen közülük visszatérő, állandó fellépői a fesztiválnak. Mindig nagy örömmel és lelkesedéssel látogatnak el hozzánk, és térnek vissza újra, hogy részesei lehessenek az európai és világhírű zenésztársaik meghívásával, különleges hangulatban, festői környezetben szervezett nemzetközi fesztiválunknak.

Emellett a világhírű és magyar előadók egyaránt utat mutatnak a közönségnek, hogy hol tart most a világban a jazz zene.

A víziszínpadi koncerteken túl ebben az évben is meglepetéskoncerttel, jam sessionnel, gospel koncerttel, fotókiállítással gazdagítjuk a programkínálatot.

A Louis Armstrong Jazzfesztivál idén 14. alkalommal várja a jazz szerelmeseit, természetes környezetben, a Bánki-tó partján, június 30. és július 2. között.

Légy Te is részese az élő jazz zene élményének!

Programok a Bánki-tó Víziszínpadán:

Budapest Jazz Orchestra (H)
Vendég: James Morrison és triója (AUS), Harry Allen (USA)

Lisa Simone (FR)

Dutch Swing College Band (NL)
Vendég: John Allred (USA), Harry Allen (USA)

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

 

A XIV. Louis Armstrong Jazzfesztivál 3. napi záróprogramja Gospel koncert a veresegyházi Szentlélek-templomban. A JEGYVÁSÁRLÁSHOZ kattints ide!

 

 

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Még egy kört mindenkinek

Belvárosi Színház

A hatalmas sikerű dán filmből készült életigenlő színdarab beleérzéssel és humorral szembesít azzal, mivel jár, ha megpróbáljuk elengedni a kontrollt.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!