Program


Woodstock 50 - Hungary Festival

Woodstock 50 - Hungary Festival

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 28. szerda, 18:00

Az V. Woovdstock Hungary fesztivál nem véletlenül augusztusban kerül megrendezésre, mivel a legendás fesztivált éppen ötven éve tartották az Egyesült Államokbeli White lake-ben.
A Woodstocki Zenei és Művészeti Vásár, másképpen Woodstocki Fesztivál-ként hirdették. “Három nap béke és zene” szlogen többet jelentett, mint egy fesztivált. Hatalmas tömeg a rendezőket is meglepte. 15.000 emberre számítottak, ehhez képest több, mint 400.000-en gyűltek össze szerte az Államokból. A hatalmas tömeg kétségbe ejtette a hatóságokat. Az eredetileg kivezényelt 800 rendőr mellé erősítést is küldtek, de nem volt rá szükség, mert semmilyen rendzavarás nem történt.
Ezen a fesztiválon vált világhírűvé Santana, Joe Cocker és Janis Joplin.
2019 augusztus 28-án a Barba Negra Track-ben újra felevenedik a ‘69-es fesztivál hangulat, amelyről az eredeti előadók hazai képviselői fognak gondoskodni.
Fellépők: Neil Young - Young Forever, Creedence Clearwater Reborn, Santana Tribute - Millagro, Message to Hendrix, Janis Joplin - Sonia és a Blues&roll, valamint a Joe Cocker Coverband.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Kövess minket!


További ajánlataink


Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

-3 000 Ft
ÖRÖMSZÜLŐK Jegyvásárlás

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!