Program


Whisky Show 2017

Whisky Show 2017

A Whisky Show Budapest 2017 idén hetedik alkalommal egyedülállóan mutatja be a legismertebb és a legnevezetesebb különleges whisky-ket, többek közt külföldi és hazai szakemberek előadásain körbejárva egy-egy érdekes témát vagy márkát, kóstolással egybekötve.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. október 15. vasárnap, 14:00

A legkiválóbb skót kevert és maláta whiskyk, az ír és amerikai whiskey-k, valamint a kanadai, japán és egyéb “egzotikus” whisky különlegességek gyártói és hazai forgalmazói teremtenek alkalmat arra, hogy vendégeink rengeteg márka és évjárat italait megkóstolhassák, megvásárolhassák.

A Whisky Show Budapest 2017 célja, hogy lehetőséget biztosítson a hazai whisky kultúra elmélyítésére.  A Whisky Show már hagyomány, évről évre növekszik a kiállítók, az italkülönlegességek és a látogatók száma is. A whisky mellett számos minőségi rum, gin és egyéb párlat kóstolására lesz lehetőség. Minden kedves szakértőt, valamint whisky rajongót és whisky érdeklődőt várunk szeretettel a Corinthia Hotel Budapest-ben.

A Whisky Show Budapest 2017 szervezői elkötelezett hívei a kulturált alkoholfogyasztásnak, ezért megkérünk minden látogatót, hogy a kóstolás során törekedjenek a mértékletességre! A kiállításon, 18 éven aluli látogatókat alkohollal érvényes jegy esetén sem szolgálunk!

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Postmodern Jukebox: The ’10’ Tour Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A zongorista-hangszerelő Scott Bradlee 2011-ben indította útjára Postmodern Jukebox elnevezésű projektjét, amellyel tíz éve töretlen sikerrel turnéznak, és amely minden…

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!