Program


Volt egyszer egy... Hollywood (angol nyelven, magyar felirattal)

Volt egyszer egy... Hollywood (angol nyelven, magyar felirattal)

Már az alapkoncepció is annyira ironikus: Hollywood jelenleg talán 2 legnépszerűbb színésze, Leonardo DiCaprio és Brad Pitt meglehetősen lecsúszott hollywoodi színészeket alakítanak 1969-ben, abban az évben, amikor az álomgyár egy súlyos tragédia következtében örökre elveszítette az ártatlanságát.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 12. szombat, 12:00

Quentin Tarantino nevét mára az is ismeri, aki nem különösebb rajong a mozgóképért, a direktor minden egyes műve az adott év egyik legnagyobb filmes eseménye, filmjeit általában már a bemutató után nem sokkal a szakma, és a közönség egyaránt instant klasszikusnak kiáltja ki. Ez most sem történt másként: míg a legutóbbi filmje, a 4 évvel ezelőtti ALJAS NYOLCAS a fentebb ecsetelt debütáló rendezését idézte, addig a friss mozija sokak szerint egyenesen az új PONYVAREGÉNY, szerkezetében, stílusában, minőségében – vajon ennél nagyobb dicséret létezik-e?

Ajánlatunk


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!