Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Madeira
3

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Madeira

2023. március 22-én Radics Tamás túravezető "VILÁGJÁRÓ" című előadásában Madeira-ra utazunk képzeletben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 22. szerda, 18:00

Madeira – az örök tavasz szigeténél jóval több...

Fővárosunk területénél alig nagyobb Madeira valóságos ékszerdoboz az Atlanti-óceán vulkanikus szigetei között. Magával ragadó történelme, ápolt hagyományai, komplementer színekben pompázó városai, alpi jellegű magashegységei, felejthetetlen naplementéi és a kiegyenlített klímája egész évben kellemes úticéllá emelik a szigetcsoportot. Ennek is köszönhető, hogy a hasonszőrű nagytáskás bakancskoptatók és a passzív pihenésre vágyó turisták éppúgy megtalálják a számításaikat, mint a gasztro-guruk, vagy az épített örökség iránt érdeklődők. Levadáin gyalogolva nem csak a sziget belső részeit fedezhetjük fel, hanem a történelem részesévé is válhatunk, mindeközben az őshonos babérlombú erdővel takart meredek hegyoldalakkal, vagy éppen a végtelennek tetsző óceán látványával örvendeztet meg minket a világörökséghez tartozó valamennyi szerviz út. Madeira „kerek történet", letisztult és bájos, az örök tavasz szigeténél jóval több...

Ajánlatunk


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kövess minket!


További ajánlataink


ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!