Program


VÍGnap 2018

VÍGnap 2018

A színház egész területén és a Ditrói Mór utcában beszélgetések, vetélkedők, gyerekjátékok, arcfestés, jelmezes fotózás és sok más családi program vár mindenkit.
A színház előcsarnokában pedig kedvezményes bérlet- és jegyvásárlásra nyílik lehetőség.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 30. vasárnap, 12:00

Kapunyitás 12.00

Vígszínházi műhelytitkok  12.15 – 14.00 - Nagyszínpad
Kíváncsi arra, hogy hogyan születik egy produkció, hogy hány fok van egy ruhatömés alatt, hogy milyen érzés fejjel lefelé lógni a színpad fölött és hogy hány másodperc alatt öltözik át a legjobb sprinter-színészünk? Ezen a délutánon sok érdekesség kiderül az előadások kulisszatitkairól, és talán még jódlizni is megtanulhatunk Stohl Andrástól. Kihirdetjük a VÍGfotó-pályázat nyerteseit és beavatjuk a színházi praktikákba. Játsszon velünk!
Vezeti: Eszenyi Enikő

Ha majd egyszer mindenki visszajön…  15.00 – 16.30 - Nagyszínpad
A Magyar Dal Napja alkalmából készült zenés előadás az első világháborús fronton harcoló szerelmes bakákról, bátor hadapródokról, lógós kadétokról, szigorú őrvezetőkről és álmodozó hadnagyokról szól, meg természetesen az itthon maradt hűséges cselédlányokról és sóhajtozó szépkisasszonyokról.
Közreműködnek: Bata Éva, Járó Zsuzsa, Kopek Janka, Réti Adrienn, Tornyi Ildikó, Csőre Gábor, Géczi Zoltán, Harkányi Endre, Józan László, Lajos András, Mészáros Máté, Tahi Tóth László, Telekes Péter, Sarádi Zsolt, Kovács Tamás, Gonda Kata e.h., Csapó Attila e.h., Fábián Szabolcs e.h.
Az előadás a 2014/2015-ös évadra szóló bérlet vagy egy szeptember 20-án vásárolt szeptemberi vagy októberi színházjegy felmutatásával tekinthető meg.

A vörös oroszlán 15.00 – 16.30 – Házi Színpad
A kultikus regény színpadi változata Venczel Vera fantasztikus előadásában.
Az előadás a 2014/2015-ös évadra szóló bérlet vagy egy szeptember 20-án vásárolt szeptemberi vagy októberi színházjegy felmutatásával tekinthető meg. A belépéshez előzetes regisztráció is szükséges. Regisztrációra a VÍGnapon a színház előcsarnokában lesz lehetőség.

VÍGtour   12.00 – 14.45  
Vígszínházi színészek személyes idegenvezetésével bárki bebarangolhatja az épületet a pincétől a padlásig. Kövesse kedvencét, és csatlakozzon a tíz percenként induló csoportok valamelyikéhez.
A csoportok a Ditrói Mór utca felőli bejárattól indulnak.

Jelmezes fotózás és arcfestés   12.00 – 16.00 – Karzati büfé
A fotósarokban várjuk a kicsiket és a nagyokat. Itt bárki felpróbálhat egy-egy jelmezt, és fényképezkedhez a Vígszínház művészeivel.

Toldi Tusa    12.15 – 14.00 – Ditrói Mór utca
Toldi játékok Csőre Gáborral: malomkőhajítás, petrencés rúd emelés, versmondás, ügyességi versenyek

VÍGjátékok  12. 30 – 13.45 – Alagsori büfé  
Vetélkedő gyerekeknek a fiatal színművészek közreműködésével

VÍGcsoki    14.00 – 15.00 – Alagsori büfé
Hegyi Barbara sütitanodája

VÍGbeszélgetés   16.00 – 17.00 – Erkély büfé
Beszélgetés az évad új bemutatóiról Marton László, Spiró György, Michal Dočekal, Mátyássy Áron, Hegedűs D. Géza és Varju Kálmán részvételével.

VÍGböngészde  12.00 – 19.00 – Előcsarnok
Régi műsorfüzetek, példányok, plakátok és más színházi ereklyék között válogathat.

VÍGsüti    17.00 – Előcsarnok
A színház művészei saját készítésű édességeiket árusítják. A jótékonysági süteményvásár bevételét idén is az Ódry Árpád Színészotthon javára ajánljuk fel.

A VÍGnapra a belépőjegy 300 Ft, mellyel részt vehet este 6-ig tartó programjainkon.
300 Ft-os jegy mindenhova érvényes a Ha majd egyszer mindenki visszajön... és A vörös oroszlán című előadás kivételével.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!